Богодухівська міська рада

Харківська область

Богодухівський районний відділ поліції застерігає! Важливо! Не знищуйте природу — не паліть суху траву

Дата: 04.04.2024 14:53
Кількість переглядів: 81

Фото без описуЗ приходом весни, почастішали випадки паління сухостою, серед мешканців Богодухівської територіальної громади. Вогонь та дим не лише шкодить навколишньому середовищу, знищує усе живе, вбиває родючість ґрунтів перед посівною, забруднює повітря.


 Богодухівський РВП ГУНП в Харківській області повідомляє, що почастішали випадки горіння сухої трави. Наприклад: 02.04.2024 о 17:51 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, за адресою: Богодухівський район с. Новоселівка (Крисинська С.Р.), через болото горить суха трава, поруч будинки. В ході виїзду на місце події встановлено, що 72-х річна громадянинка не дотрималася правил безпеки при спалюванні сміття на території домоволодіння, де вона проживає. Внаслідок чого сталося загоряння сухої трави на відкритій місцевості 2.5 Га, та вогонь перекинувся на житловий будинок 30 квадратних метрів власником якого є 87-ми річний житель с. Новоселівка. Пожежу ліквідовано силами наряду ДСНС. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.
 Пам’ятайте, паління трави може призвести до масштабних пожеж та непоправних наслідків. Дим від листя, що тліє надзвичайно шкідливий для здоров'я людей та небезпечний для атмосфери. 
 У разі виявлення підозрілих осіб, які можуть здійснювати підпал, телефонуйте за номером ☎️102, а у випадку 🔥пожежі — ☎️101.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.