Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
21 Грудня, 2021 р., 10:57
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до п.п. 14.1.170 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) податкова знижка для фізичних осіб, які не є суб’єктами господарювання, – це документально підтверджена сума (вартість) витрат платника податку – резидента у зв’язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів – фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за наслідками такого звітного року у вигляді заробітної плати, у випадках, визначених ПКУ.
20 Грудня, 2021 р., 16:26
Порушене питання стосувалося земельних відносин. Профільним заступником буде вивчена ситуація та надані рекомендації щодо шляхів їі вирішення.
20 Грудня, 2021 р., 13:55
Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району в 2021 році
20 Грудня, 2021 р., 13:36
КП «Богодухіввода» повідомляє, що 21 грудня у зв’язку з аварійним ремонтом  водогону по вул.. Центральній буде відключене водопостачання майже по всій території міста. Приносимо свої вибачення та просимо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.  З повагою, адміністрація КП «Богодухіввода».
19 Грудня, 2021 р., 08:00
Професія адвоката є однією з найпочесніших та найвідповідальніших - на неї покладено благородну місію - відстоювати непорушність законів, боротись за справедливість та захищати права! Шановні адвокати! Вітаємо Вас з професійним святом! Щиро бажаємо натхнення, цікавих справ, вдячних клієнтів та нових перемог!
17 Грудня, 2021 р., 17:06
Найслухнянішим родинам громади Святий Миколай напередодні свята приніс під подушку такі бажані подарунки. За останній тиждень два хлопчика подарували особливо святковий настрій своїм батькам. Хай з народження малят дива у ваших родинах примножуються!
17 Грудня, 2021 р., 17:05
Таке рішення прийнято на установчих зборах, ініційованих сектором у справах молоді та спорту Богодухівської міської ради. Під час зустрічі обговорили питання статуту, символіки і членства майбутньої федерації. Очолити дану організацію запропоновано Васеніну Максиму.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.