Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
28 Травня, 2021 р., 15:36
День захисту дітей з особливим настроєм відсвяткують 4 родини нашої громади. За останній тиждень в пологовому відділенні Богодухівської лікарні народилося 3 хлопчика та 1 дівчинка. Вітаємо малечу та щасливих батьків!  
28 Травня, 2021 р., 15:29
30 травня запрошуємо усіх шанувальників футболу активно провести вихідний. О дев’ятій годині ранку на стадіоні «Колос» вихованці Богодухівської ДЮСШ зустрінуться з однолітками Краснокутська у черговому турі чемпіонату Харківської області. Футбольну естафету юні футболісти передадуть дорослим. В рамках чемпіонату Харківської області у вищій лізі, о 12:00 на стадіоні «Колос» відбудеться перша домашня гра ФК «Богодухів» з ФК «Кобра» (м. Харків). Щоб перервати низку поразок, нашій команді вкрай потрібна підтримка вболівальників. Цього ж дня стартує чемпіонат Богодухівської громади. Початок матчів о 17:00. Матчі пройдуть на трьох локаціях. У с. Полкова Микитівка зустрінуться ФК«Промінь2012» та ФК  «Авангард». ФК «Шарівка» прийматиме на своєму полі  ФК «Лозова», а в смт Краснокутськ відбудеться дербі між двома місцевими командами - ФК «Фаворит» та  ФК «Краснокутськ». Бажаємо командам успіху, а вболівальникам – видовищної гри!   Тримаймо кулачки за наших!
28 Травня, 2021 р., 15:29
Роботи з благоустрою тривають.
28 Травня, 2021 р., 15:25
Сьогодні комунальний автопарк нашої громади поповнився новою, потрібною одиницею комунальної техніки - «вишки» для обрізання дерев, встановлення та заміни вуличного освітлення.
28 Травня, 2021 р., 14:23
28 травня відбулася робоча нарада зі спеціалістами міської ради з віддаленим місцем роботи, які обслуговують сільські і селищні населені пункти громади. Основне питання – відпрацювання механізму надання адміністративних послуг, зокрема форм довідок, які надаються мешканцям громади.  
28 Травня, 2021 р., 11:30
Сьогодні на базі трьох міських закладів середньої освіти проводиться ЗНО з математики, в якому беруть участь 515 майбутніх абітурієнтів з Богодухівської та Краснокутської громад.
28 Травня, 2021 р., 09:29
На базі однієї з прийомних сімей нашої громади розпочав свою діяльність дитячий будинок сімейного типу. Нещодавно сюди було довлаштовано двох хлопчиків, і тепер в родині виховується шість дітей. Працівники служби у справах дітей Богодухівської міської ради відвідали дану родину з метою моніторингу процесу адаптації новеньких вихованців та мікроклімату  родини в цілому.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.