Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
04 Червня, 2021 р., 10:35
Богодухівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Богодухівської міської ради:
03 Червня, 2021 р., 16:50
В ході засідання проведено конкурсний відбір на посади директорів Комунального закладу «Кленівський ліцей» Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області, Комунального закладу «Павлівська гімназія» Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області та  завідувача Комунального закладу «Богодухівський заклад дошкільної освіти №9 «Берізка» Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області».
03 Червня, 2021 р., 16:20
Шановні мешканці громади! З метою підготовки до зимового сезону  КП «Богодухіввода» планує масовий ремонт водогонів та насосних станцій, що передбачає періодичне відключення водопостачання. Керівництво комунальної установи просить Вас з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, адже ремонтні роботи дадуть змогу покращити функціонування водяних мереж та зробити послугу водопостачання більш якісною. Про планові роботи та місце їх проведення повідомлятимемо додатково на офіційному сайті Богодухівської міської ради та на її сторінці у фейсбуці. Просимо в цей період завжди мати добовий запас води.
03 Червня, 2021 р., 13:23
У Головному управлінні ДПС у Харківській області повідомили, що можливість прощення платникам податків штрафів та пені, що мають застосовуватися при виникненні податкового боргу передбачено підрозділом 10 розділу ХХ ПКУ.
03 Червня, 2021 р., 11:55
Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району  в 2021 році
03 Червня, 2021 р., 09:50
Проблема домашнього насильства актуальна та досить розповсюджена для українського суспільства. Історично так склалося, що з нашої ментальності складно викорінити переконання про «сміття, яке не виносять з хати», або ще гірше: «б’є – значить любить». У сучасному цивілізованому світі вже давно напрацьовані схеми ефективної протидії насильству. Головне у боротьбі з цією проблемою – широке інформування населення, щоб кожна людина, яка стала жертвою будь-якого виду насильства, чітко знала алгоритм дій для компетентного захисту. Найперше, куди потрібно звернутися за допомогою – це поліція. Ви можете викликати поліцію за телефоном 102 або звернутися особисто до райвідділу та написати заяву. Якщо ви потребуєте консультації але боїтесь звертатись до поліції з даного питання, то можете зателефонувати на номер Урядової «гарячої лінії» 15-47, де вам нададуть роз’яснення та консультування.
02 Червня, 2021 р., 16:51
У наймолодших мешканців нашої громади відбулися перші в їхньому житті випускні свята. Ряди першокласників у наступному навчальному році поповнять 232 випускники закладів дошкільної освіти. В добру путь, випускники дошкілля! Хай яскраве різнобарвне щасливе дитинство буде вашою першою міцною сходинкою у незвіданий світ нових відкриттів, здобутків і перемог!
02 Червня, 2021 р., 12:58
01 червня  на стадіоні «Металіст» родини з більш ніж  двадцяти громад змагались за звання кращої спортивної сім’ї Харківської області. Богодухівську міську раду представляла родина Сергія та Марини Дяченків  разом з донькою  Світланою. Дякуємо землякам за активну життєву позицію, утвердження сімейних цінностей та командний дух! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.