Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
24 Травня, 2021 р., 10:35
 ФК «Богодухів» став володарем Кубка відкриття сезону Богодухівської громади з футболу. Фінал між нашою командою та ФК «Фаворит» (Краснокутська громада) видався яскравим та до останньої хвилини тримав вболівальників у напрузі. Після нічийного рахунку (1:1) все вирішила післяматчева серія пенальті. Завдяки блискучій грі голкіпера ФК «Богодухів» здобув  перемогу.
21 Травня, 2021 р., 16:52
Виконавчий комітет Богодухівської міської ради оголошує конкурс
21 Травня, 2021 р., 15:43
Під шум рясних травневих дощів у Богодухівській громаді за минулий тиждень народилося три дівчинки-квіточки. Вітаємо сім’ї з цією щасливою подією!
21 Травня, 2021 р., 15:12
Головним пріоритетом у діяльності міської влади є актуальні проблеми, які мешканці громади озвучують у зверненнях.  «Люди не повинні отримувати необґрунтовані відповіді, без якісного вивчення проблем», - так щоразу зазначає на щотижневих особистих прийомах міський голова Володимир БЄЛИЙ.
21 Травня, 2021 р., 15:07
Розглянуто 7 питань порядку денного, які стосувалися доцільності позбавлення батьківських прав, призначення опікунства, надання статусу  дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Надано дозвіл неповнолітній на виготовлення проєкту землеустрою.
21 Травня, 2021 р., 14:04
 Відбулася нарада щодо стану готовності навчальних закладів міста до проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Нагадуємо, що на базі трьох міських закладів буде проведено тестування випускників Богодухівської та Краснокутської громад.
21 Травня, 2021 р., 13:56
   В цей день вшановують пам’ять українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України.
21 Травня, 2021 р., 13:55
Сьогодні у актовій залі міського будинку культури відбулася нарада з діловодами, які працювають на території колишніх сільських рад. 
21 Травня, 2021 р., 11:35
Випускники складають перше тестування з хімії. Побажаємо всім майбутнім абітурієнтам успішно пройти випробування, отримати найкращі результати і здійснити свої мрії!!! #ЩастиНаЗНО

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.