Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
08 Червня, 2021 р., 15:56
Благоустрій в населених пунктах громади не сходить з порядку денного. Продовжуються роботи зі скошування трави, ремонту доріг, фарбування та упорядкування дитячих майданчиків і автобусних зупинок, вирубування кущів та прибирання аварійних дерев.
08 Червня, 2021 р., 15:19
Сьогодні відбулася робоча нарада за участі керівництва міської ради, представників Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості та фахівців КП «Богодухіввода» та КП «Богодухівжитло».
08 Червня, 2021 р., 15:11
Відбулася нарада за участі керівників міської ради, відділу освіти та представників проєктних організацій щодо підготовки закладів освіти до опалювального сезону. Ключовий меседж міського голови Володимира БЄЛОГО: до початку опалювального сезону у закладах освіти громади максимально відійти від газового опалення і перейти на опалення твердопаливними (пелетними) котлами, мінімізувати витрати на транспортування газу, що дозволить економити бюджетні кошти.
08 Червня, 2021 р., 11:05
З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги», який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.
07 Червня, 2021 р., 16:41
Богодухівська міська рада Харківської області повідомляє мешканців та власників пасік населених пунктів  Петропавлівка, Максимівка, Балабанівка, Кадниця, Сазоно-Баланівка, що СФГ «Муравський шлях» 08, 09,16,17,22,23 червня 2021 року буде проводити обробку посівів сільськогосподарських культур наземним способом засобами захисту рослин, які не заборонені для використання при виробництві продукції рослинництва.
07 Червня, 2021 р., 16:32
 Ось і настало літо... Незважаючи на те, що діти перебували на карантині та навчалися вдома, вони з нетерпінням очікували літніх канікул. Це час відпочинку, розваг, нових вражень. Словом, приємна і безтурботна пора, особливо для дітей.
07 Червня, 2021 р., 15:54
З 08 по 11 червня 2021 року в Національному комплексі «Експоцентр України» (м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1) відбудеться ХХХІІІ Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2021», на якій Харківська область представить експозицію кращих підприємств агропромислового комплексу району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.