Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
25 Травня, 2021 р., 16:06
Відбулося засідання комісії з питань надання одноразової адресної допомоги мешканцям Богодухівської територіальної громади, які опинилися в скрутній життєвій ситуації (за особистими заявами).
25 Травня, 2021 р., 11:12
У літній період почастішали випадки виникнення спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, пов'язаних з вживанням продуктів харчування та питної води, забруднених хвороботворними мікробами.
25 Травня, 2021 р., 09:58
 У зв'язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 і введеними карантинними обмеженнями, Кабінет Міністрів України в Постанові від 16.03.2020 року № 215, рекомендував всім підприємствам, включаючи державні органи та органи місцевого самоврядування - переводити працівників на «позмінну» роботу, а при наявності технічних можливостей на «роботу в реальному часі через Інтернет». Тоді роботодавці зіткнулися з переводом працівників на нові форми організації праці - дистанційну та надомну роботи.
25 Травня, 2021 р., 09:22
46 учасників тестування з англ. мови у супроводі педагогів, медичної сестри та двох працівників поліції відбули до пункту тестування. Бажаємо чудового настрою, гарних результатів і здійснення мрій!  #ЩастиНаЗНО
24 Травня, 2021 р., 13:52
 22 травня на території спортивного комплексу «ХТЗ» (м. Харків) відбувся другий етап спартакіади серед  депутатів районних, міських, сільських, та селищних рад. Змагання проводились у п’яти видах спорту – міні-футбол, волейбол, теніс настільний, шахи та шашки.
24 Травня, 2021 р., 13:17
На ІХ позачерговій сесії VІІІ скликання депутатами Богодухівської міської ради була затверджена Комплексна цільова програма «Розумне місто» на 2021-2024 роки. Слід зазначити, що така Програма прийнята вперше, але розбудова комфортної та безпечної громади, до якої ми прагнемо, не можливе без впровадження інноваційних  технологій.
24 Травня, 2021 р., 11:55
27 травня 2021 року о 14 годині у приміщенні Богодухівської міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради. Порядок денний:
24 Травня, 2021 р., 11:12
24 травня міський голова Володимир БЄЛИЙ провів черговий особистий прийом громадян. Звернення стосувалися питань благоустрою та забезпечення житлом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.