Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
07 Червня, 2021 р., 12:02
5 червня Сектором  у справах молоді та спорту Богодухівської міської ради  була ініційована екологічна акція, приурочена до Всесвітнього дня охорони довкілля. Силами небайдужих громадян та членами Молодіжної ради на міському ставку «Копань» була очищена від бруду та сміття берегова смуга і підготовлено  до тренувань  майданчик з пляжного волейболу. На жаль, до акції  долучилось не так багато людей, як очікувалось. Попрацювавши на славу,  учасники підвели підсумки своєї акції, смакуючи  польовою кашою! Дякуємо активістам за цей невеличкий, але дуже важливий вклад в благоустрій місця загального відпочинку!
07 Червня, 2021 р., 11:25
04 червня на території ОСК КП «Металіст» пройшли фінальні змагання обласної спартакіади «Козацькі розваги». Богодухівську міську територіальну громаду представляли наші досвідчені спортсмени: Роман МАЛЕЦЬКИЙ та Віктор КОВАЛЬЧУК, які проявили справжню козацьку витривалість,  створили своїм значно молодшим суперникам гідну конкуренцію і посіли підсумкове високе  п’яте місце. В спортивну програму входили 4 види змагань, які передбачали різні вправи з вагою від 50 до 160 кг. Від усієї громади дякуємо нашим важкоатлетам за гарний виступ та позитивний приклад для підростаючого покоління!
07 Червня, 2021 р., 11:16
Сьогодні 13 наших юних земляків складають тестування з фізики. До пункту тестування у м. Харкові їх доправить автотранспорт відділу освіти. #ЩастиНаЗНО
04 Червня, 2021 р., 16:35
За інформацією пологового відділення Богодухівської районної лікарні за останній тиждень у громаді народилося 4 малюка. Статистика свідчить про гендерну рівновагу: 2 дівчинки і 2 хлопчика. Вітаємо родини з поповненням. Нехай гармонія та рівновага супроводжує ваше життя!  
04 Червня, 2021 р., 16:33
У суботу, 5 червня, о 17:00 на стадіоні «Колос» ФК «Богодухів» протистоятиме ФК «Універ-Динамо» (м. Харків). 6 червня відбудеться другий тур Чемпіонату Богодухівської громади. ФК «Богодухів» прийматиме ФК «Промінь 2012», ФК «Авангард» - ФК «Фаворит», а ФК «Краснокутськ» на виїзді зустрінеться з ФК «Лозова». Початок матчів о 17:00. Команди будуть вдячні вболівальникам за підтримку.
04 Червня, 2021 р., 16:17
Приємно, коли можна вийти з дітьми погуляти на дитячий майданчик. І малеча отримує море позитиву, і мама може спокійно спостерігати за її розвагами. Звичайно, такі майданчики розраховані на дітей певного віку, а не на «дорослих», які інколи штурмують дитячі гірки. Як наслідок, розбитий і спаплюжений майданчик.
04 Червня, 2021 р., 11:52
Сьогодні, об 11 годині, в рамках основної сесії ЗНО стартувало тестування з історії України. Два міських ліцея, в яких розташовані пункти тестування, приймуть 471 майбутнього абітурієнта з Богодухівської та Краснокутської громади.
04 Червня, 2021 р., 11:35
Захист прав та інтересів маленьких мешканців Богодухівської громади є головним завданням служби у справах дітей та інших структур соціальної сфери. 3 червня під час робочої поїздки обстежено житло,  яке належить дитині, позбавленій батьківського піклування, з метою визначення стану його придатності для проживання та прийняття у подальшому відповідних рішень для захисту майнових прав дитини.
04 Червня, 2021 р., 11:20
1 червня цього року Верховна Рада України ухвалила постанову № 5343, якою встановила 4 червня в Україні, як дату вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.