Богодухівська міська рада

Харківська область

Днями в с.Полкова Микитівка відкрилася оновлена бібліотека-хаб

Дата: 09.10.2023 16:17
Кількість переглядів: 75

Фото без описуЩе у 2021 році був проведений аналіз технічного стану бібліотек громади і прийнято рішення реорганізувати їх, а саме провести ремонти, оновити меблі та книжковий фонд, придбати комп’ютерну техніку.

На сьогодні в громаді оновлено в міні-хаби три бібліотеки (Максимівську, Івано-Шийчинську, Сухинянську (вже під час війни). Особливістю Полковомикитівської бібліотеки є те, що це повноцінний хаб з облаштованим простором для спілкування. За кошти міської ради були придбані нові меблі, комп’ютерна техніка та сучасна література. Тут діють 2 абонементи – дитячий та дорослий, виділена окрема кімната, де всі бажаючі матимуть можливість брати участь у гурткових заняттях та різноманітних заходах. В бібліотеці запрацює пункт із надання юридичної допомоги від Богодухівського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги.

«Сучасні бібліотеки – це не просто сховища книг, це інформаційні центри розвитку громад, хаби цифрової освіти. Це буде безкоштовний громадський простір, де не лише читають і користуються інтернетом, а й вирішують нагальні питання своєї громади, гуманітарний центр, де підтримують біженців, і, найголовніше, гуртуються задля допомоги нашим захисникам», - зазначив міський голова Володимир БЄЛИЙ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.