Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
08 Листопада, 2021 р., 11:52
Секретар Богодухівської міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ від імені міського голови Володимира БЄЛОГО привітав колектив з цією подією. Зі словами щирої вдячності за внесок у збереження і популяризацію українського фольклору, Рамаз Темурович побажав учасникам хору міцного здоров’я, великих творчих успіхів, процвітання, натхнення і нових звершень! З нагоди свята хор «Українська пісня» нагороджений грамотою сектору культури і туризму Богодухівської міської ради (завідувач Алла ВОЛОШКО), а його учасники отримали солодкі подарунки.
07 Листопада, 2021 р., 07:00
Наполеглива, самовіддана праця цих фахівців є запорукою того, що велика кількість жителів нашої громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, відчувають себе захищеними. Саме вони першими приймають на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди.
05 Листопада, 2021 р., 15:09
Зі світлою миттю народження дитини вітаємо шість родин нашої громади. За останній тиждень у пологовому відділенні народилося 4 дівчинки і 2 хлопчика. Бажаємо батькам та малюкам міцного здоров’я. Нехай радістю наповнюється кожен день, а нові відкриття дарують лише посмішки!
05 Листопада, 2021 р., 15:06
В нашому житті часто трапляється так, що власник під час продажу свого будинку чи квартири у нотаріуса дізнається про те, що на  його майно накладено арешт, що заважає йому розпоряджатись своєю власністю.
05 Листопада, 2021 р., 14:18
5 листопада, напередодні Дня працівника соціальної сфери, міський голова Володимир БЄЛИЙ привітав соціальних працівників громади з професійним святом .
04 Листопада, 2021 р., 17:03
«Передбачаючи ситуацію із здорожчанням газу, ми ще навесні почали впроваджувати власну стратегію, спрямовану на поступовий відхід від споживання газу для опалення бюджетних установ. Першими забезпечили перехід на альтернативні види опалення заклади освіти у громаді, які споживали найбільшу кількість газу – це Крисинський, Ульянівський, Гутянський ліцеї та Петропавлівська гімназія», - розповів Володимир БЄЛИЙ. «У трьох закладах роботи ще ведуться, а котельня Крисинського ліцею вже працює. До речі, вона забезпечуватиме опаленням не лише Крисинський ліцей, а й його дошкільний підрозділ, а згодом буде підключений і сільський клуб-філія».
04 Листопада, 2021 р., 16:58
Сьогодні з робочим візитом до Богодухівської громади завітав директор Департаменту соціального захисту населення ХОДА Юрій ШПАРАГА.
04 Листопада, 2021 р., 16:47
Загальна кошторисна вартість будівництва склала майже дванадцять мільйонів гривень з державного бюджету та співфінансування обласної та районної ради. Нова амбулаторія повністю відповідає усім сучасним вимогам, зокрема має електрокардіограф, обладнання для телемедицини та лабораторних досліджень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.