Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
01 Листопада, 2021 р., 17:05
Сьогодні міський голова Володимир БЄЛИЙ провів робочу нараду з представниками проєктної організації, яка виконує землевпорядні роботи з оформлення права користування земельними ділянками, з питань оформлення Комплексного плану Богодухівської громади і питання оформлення земельних ділянок під розміщення кладовищ у населених пунктах Богодухівської громади.
01 Листопада, 2021 р., 17:00
Однією з форм діалогу влади з жителями населених пунктів є особисті прийоми керівництва об’єднаної громади, які проводяться для реалізації громадянами свого права на звернення. Під час такого спілкування жителям громади надаються роз'яснення щодо соціального захисту, охорони здоров'я, земельних відносин, комунального господарства тощо.
01 Листопада, 2021 р., 15:00
Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що платник податку має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.
01 Листопада, 2021 р., 11:30
Яскраву крапку у ньому поставлено розіграшем Кубку закриття, який відбувся у с. Високопілля. Участь у цьому святі футболу взяло 4 команди. Смак перемоги знову відчули господарі, ФК "Авангард". Друге місце виборола команда з Шарівки, бронзовим призером став ФК "Фаворит", а полково-микитяни посіли почесне четверте місце. Сумно усвідомлювати, що свято футболу завершилося. Цьогорічний сезон був насиченим, неперевершеним та непередбачуваним. Дякуємо командам та організаторам. Попереду тривала перерва, яку вболівальникам допоможуть скоротити яскраві спогади про сезон 2021. З нетерпінням чекаємо повернення на газон.
01 Листопада, 2021 р., 11:28
Богодухівський район електричних мереж АТ “Харківобленерго” повідомляє, що в зв’язку з виконанням планових робіт по ремонту повітряних ліній та трансформаторних підстанцій будуть знеструмлені наступні населені пункти та вулиці: з 9-00 до 17-00 години.
29 Жовтня, 2021 р., 15:48
29 жовтня під головуванням міського голови Володимира БЄЛОГО відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей.  Члени комісії розглянули питання про забезпечення прав і найкращих інтересів дітей, влаштованих/зарахованих на цілодобове перебування до КЗ «Богодухівська спеціальна школа» Харківської обласної ради, і соціальної підтримки їх сімей відповідно до визначених потреб.
29 Жовтня, 2021 р., 15:47
Богодухівська міська територіальна виборча комісія на своєму засіданні 29 жовтня 2021 року по процедурі заміщення визнала обраним та зареєструвала депутатом Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області кандидата від Харківської територіальної організації Політичної партії "Європейська Солідарність" ЖУРБУ Юрія Олександровича.
29 Жовтня, 2021 р., 14:55
Сьогодні, напередодні свята, за дорученням міського голови Володимира БЄЛОГО секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ привітав водіїв і дорожників громади з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника та відзначив, що свято можна вважати народним, адже автомобіль і дороги є невід'ємною складовою в житті практично кожного з нас.  Побажав злагоди та достатку, безпечної та безаварійної роботи, а також повсякчас залишатися задоволеними результатами своєї праці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.