Богодухівська міська рада

Харківська область

Юні спортсмени нашої громади продовжують радувати своїми досягненнями

Дата: 04.03.2024 11:03
Кількість переглядів: 97

Фото без описуУ суботу та неділю одразу три відділення Богодухівської ДЮСШ брали участь у змаганнях різного рівня.

Чергові матчі на кубок Харкова провели вихованці відділення футболу. З гордістю повідомляємо, що всі вікові групи успішно здолали груповий етап та вибороли право змагатися за нагороди.

За два ігрових дні наймолодша вікова група (2015-2016 року народження) із шести проведених матчів святкувала перемогу у чотирьох, продемонструвавши перевагу над першою і другою командою іменитого «Металіста», «Алмазом» (м. Харків) та «Солоницівкою».

Юнаки 2013-2014 року народження з другого місця вийшли до стадії плей-оф, поступившись у вирішальному груповому двобої за перше місце одноліткам із «Металіста».

 Дві впевнені перемоги над ДЮСШ -9 (м. Харків ) та командою «Шарівка» здобули юнаки 2010-2011 років народження.

З радістю анонсуємо участь наших земляків у Чемпіонаті України з футзалу U-14, який відбудеться 11-14 березня у Львові. Тримаємо кулачки та вболіваємо за юних футболістів Богодухівської громади.

Столицю підкорювали таеквондисти, взявши участь у відкритій першості ДЮСШ 24 «Спарта» (м. Київ). На доянгу зустрілися 600 єдиноборців з чотирьох областей України. Богодухівську громаду представляли 14 спортсменів. Окрім безцінного досвіду наші таеквондисти здобули 16 нагород. 9 - у спарингу (2-золоті, 5–срібних, 2-бронзові) та 7 - у мистецтві туль (2-золоті, 2-срібних, 3-бронзові).

Команда юнаків ДЮСШ (Богодухів)  здобула перемогу у черговому матчі відкритого Чемпіонату Валківської громади з волейболу, з рахунком 3:2 обігравши "Авангард " (м. Люботин).

А юні волейболістки взяли участь у відкритій Першості Височанської ДЮСШ (смт. Бабаї). Серед шести команд учасниць посіли 4 місце. Кращою гравчинею серед богодухівок визнано Анну Ворожбит.

Вітаємо та пишаємось активною молоддю, яка прославляє рідний край! Дякуємо наставникам, які у непростий час відволікають підростаюче покоління від сумної реальності! Ні на мить не забуваємо, що успіхи наших дітей можливі завдяки надійному захисту українських воїнів! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.