Богодухівська міська рада

Харківська область

Представники нашої громади беруть участь у проєкті Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Громада-влада: діалог, довіра, дія»

Дата: 02.03.2024 11:45
Кількість переглядів: 78

Фото без описуВ процесі участі в засіданнях фокус-груп громадськість визначилася з необхідністю проведення інформаційно-комунікаційної кампанії щодо формування екологічної свідомості населення громади.

Нещодавно відбулося перше засідання робочої групи з питань інформаційної ініціативи «Чиста громада – безпечне довкілля». Робоча група була створена відповідно до розпорядження міського голови з метою реалізації Меморандуму про взаєморозуміння і співробітництво в рамках реалізації грантової діяльності за фінансування агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Громада – влада: діалог, довіра, дія» підписаного між Богодухівською міською радою та Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку»

В засіданні робочої групи взяли участь представники Богодухівської громади та ВБО Інститут місцевого розвитку. Голова робочої групи Володимир ТРИЗНА зазначив, що проведення такої інформаційно-комунікаційної кампанії сприятиме розумному поводженню з відходами та сортуванню сміття в громаді, формуванню навичок поводження з відходами, покращенню екологічного стану навколишнього середовища, формуванню екологічної свідомості населення та зменшенню рівня захворюваності населення.

Члени робочої групи розглянули план проведення партисипативних заходів у громаді в рамках інформаційно-комунікаційної кампанії та внесли свої пропозиції та доповнення. Також підтримали ініціативу широкого залучення до проведення заходів активних громадян та громадськості, учнівської молоді.

P.S. В Богодухівській громаді, як і в більшості населених пунктів України існують проблеми з відходами, а сфера утилізації сміття розвинута недостатньо. У середньому кожна людина в світі за день утворює близько 1 кг побутових відходів, а у рік це становить сотні мільйонів тонн. На сьогодні багато країн світу давно налагодили систему переробки та утилізації сміття, заробляють на цьому гроші та не забруднюють навколишнє середовище.

Кожному з нас не повинна бути байдужа доля міста, села, селища, в якому він живе. Приєднуйтеся до екологічної ініціативи!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.