Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
19 Вересня, 2023 р., 14:58
Останнім часом набули популярності онлайн-послуги. Більшість громадян за допомогою гаджетів здійснює купівлю-продаж товарів, оформлюють фінансову допомогу, роблять “донати” тощо. Всі ці операції приховують певні ризики.
19 Вересня, 2023 р., 11:58
У турнірі  змагалися  чоловіки, жінки та діти. Переможцями у своїх категоріях стали: Кашкалда І. (діти).,  Кришталь В. (жінки), Шкурпіла В. (чоловіки). Дякуючи нашим мужнім захисникам, усі учасники отримали цікавий досвід та незабутні емоції від зустрічі!
19 Вересня, 2023 р., 11:55
На виконання п. 8 постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб» (зі змінами) уповноваженими особами міської ради щомісяця будуть здійснюватись перевірки достовірності відомостей, зазначених власниками у заявах про отримання компенсації за безоплатне розміщення ВПО, шляхом відвідування місця розміщення внутрішньо переміщених осіб, зокрема з метою перевірки факту такого розміщення, його безоплатності, кількості розміщених осіб та умов їх проживання тощо.
18 Вересня, 2023 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
18 Вересня, 2023 р., 14:58
Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції «Смілива гривня».
18 Вересня, 2023 р., 14:55
Оскільки населені пункти округу знаходяться у безпосередній близькості до території рф, були розглянуті питання безпеки і громадського порядку на підконтрольній території, обговорені алгоритми вирішення проблем, які виникають під час виконання функціональних обов’язків.
18 Вересня, 2023 р., 14:52
Після змін газорозподільних компаній, вже понад 400 тисяч родин Харкова й області оплатили за розподіл газу за реквізитами філій національного оператора мереж Харківської філії та Харківської міській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».
17 Вересня, 2023 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
15 Вересня, 2023 р., 13:48
Рамаз Темурович подякував особовому складу Богодухівського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій за сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з безжалісними стихіями та викликами, пов'язаними з нашим неспокійним сьогоденням. «З перших днів повномасштабного вторгнення саме ваша служба вистояла. Завдяки нашій тісній співпраці вдалося уникнути масової паніки та стабілізувати ситуацію у громаді»,- зазначив секретар міської ради та побажав присутнім наснаги і терпіння у нелегкій праці. Найактивніші рятівники були нагороджені грамотами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.