Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
29 Вересня, 2023 р., 11:07
Село Руська Лозова та селище Лісне з перших днів повномасштабного вторгнення потерпали від ворожих обстрілів.
28 Вересня, 2023 р., 17:59
Один з будинків у селі Нова Гусарівка Балаклійської громади відновлюється за рахунок фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету.
28 Вересня, 2023 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
28 Вересня, 2023 р., 10:55
Клієнти ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» можуть передати показання газового лічильника будь-яким зручним для них способом, незалежно від наявності інтернету чи доступності центру обслуговування клієнтів.
27 Вересня, 2023 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
27 Вересня, 2023 р., 14:34
Розлад аутистичного спектра (РАС) розмаїтий та передумовлює широке коло різних станів та поведінки людини.
27 Вересня, 2023 р., 14:24
Бо ж раптом ми когось образимо чи здамося надто вразливими. Та чи справді це «норм»? Фактично ми наполягаємо на тому, що все добре, хоча знаємо, що це не так. 
27 Вересня, 2023 р., 13:56
Гранатометник, оператор БпЛА, снайпер і навіть пекар – є велика кількість спеціальностей, з якими ти можеш бути корисним у цій війні.
27 Вересня, 2023 р., 11:26
Сучасні діти проводять дуже багато часу в інтернеті: тут вони можуть отримати те, чого їм не вистачає в певний момент у реальному житті — розваги, спілкування із друзями, навчання та багато іншого. Але надлишковий час за онлайн-іграми або переглядом певного виду онлайн-контенту можуть негативно впливати на психіку дитини. Також надмірний час в інтернеті може викликати конфлікти із рідними.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.