Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
29 Вересня, 2023 р., 18:34
У робочому порядку розглянуто 95 питань порядку денного, з яких 75 – земельні. З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін. 
29 Вересня, 2023 р., 18:30
Сьогодні арсенал комунальної техніки КП «Господар» поповнився дорожнім котком, а на одній із вулиць міста з’явилася зелена алея.  Дякуючи Збройним силам України, ми маємо можливість розвиватися  та працювати. Віримо, що серед постійного негативу сьогодення, будь-які  досягнення зміцнюють нашу віру у переможне майбутнє.
29 Вересня, 2023 р., 17:59
Навчальні заклади громади, заклади культури та просто активні мешканці зібрали у посилки смаколики, ліки та щирі слова вдячності і привітань для представників нашої територіальної оборони. Частина фронтових посилок вже надіслана до Ізюма, Краматорська, Добропілля. Решту відправлено сьогодні. Разом наближаємо перемогу! Дякуємо усім, хто долучився до акції!
29 Вересня, 2023 р., 17:17
Володимир Миколайович у своїй промові подякував кожному, хто з перших днів повномасштабного вторгнення без вагань став на захист рідного краю та зараз продовжує нести службу у лавах добровольців. «Розуміючи важливість та серйозність діяльності ДФТГ, міська рада та її депутатський корпус і надалі всіляко підтримуватимуть бійців самооборони»,- зауважив міський голова та з побажаннями найшвидшої перемоги відзначив членів добровольчого формування грамотами.
29 Вересня, 2023 р., 15:21
Володимир Миколайович наголосив, що галузь освіти традиційно була, є і буде пріоритетною для громади, адже пов’язана з найдорожчим - нашими дітьми. «Знаю, бути вчителем сьогодні – надскладна місія. Розкидані по усьому світу учні, навчання у форматі онлайн, повітряні тривоги наклали свій відбиток на вашу діяльність. Але ви все подолали та швидко адаптувалися до військових реалій української школи», -зазначив міський голова. Дякуючи освітянам за віддану працю, він побажав їм допитливих учнів, вдячних і розуміючих батьків , переможного миру та ніколи не шкодувати, що пов’язали своє життя з професією педагога!  Оксана Володимирівна привітала присутніх рядками власного вірша. Теплі побажання на адресу колег пролунали від начальника Управління освіти молоді та спорту Ольги РУБАНИК. Особливої урочистості та святкового настрою заходу додали виступи, які підготували для своїх вчителів талановиті діти громади.
29 Вересня, 2023 р., 13:35
Холодний період року, що вже наближається, класично супроводжується зростанням інфекційних захворювань. Наприклад, застудні захворювання та ГРВІ – пряме підтвердження тому, що організм відчуває стрес через різку  зміну сезонів. Ослаблений організм в результаті не в силах чинити опір не лише вірусам, але і простому переохолодженню. На тлі ослаблення імунітету застуда може легко перейти в захворювання ЛОР-системи. Серед них: ангіна, фарингіт, тонзиліт, ларингіт, трахеїт, бронхіт, риніт, гайморит, отит, в складних випадках-дифтерія.
29 Вересня, 2023 р., 11:07
Село Руська Лозова та селище Лісне з перших днів повномасштабного вторгнення потерпали від ворожих обстрілів.
28 Вересня, 2023 р., 17:59
Один з будинків у селі Нова Гусарівка Балаклійської громади відновлюється за рахунок фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету.
28 Вересня, 2023 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.