Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
18 Вересня, 2023 р., 14:58
Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції «Смілива гривня».
18 Вересня, 2023 р., 14:55
Оскільки населені пункти округу знаходяться у безпосередній близькості до території рф, були розглянуті питання безпеки і громадського порядку на підконтрольній території, обговорені алгоритми вирішення проблем, які виникають під час виконання функціональних обов’язків.
18 Вересня, 2023 р., 14:52
Після змін газорозподільних компаній, вже понад 400 тисяч родин Харкова й області оплатили за розподіл газу за реквізитами філій національного оператора мереж Харківської філії та Харківської міській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».
17 Вересня, 2023 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
15 Вересня, 2023 р., 13:48
Рамаз Темурович подякував особовому складу Богодухівського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій за сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з безжалісними стихіями та викликами, пов'язаними з нашим неспокійним сьогоденням. «З перших днів повномасштабного вторгнення саме ваша служба вистояла. Завдяки нашій тісній співпраці вдалося уникнути масової паніки та стабілізувати ситуацію у громаді»,- зазначив секретар міської ради та побажав присутнім наснаги і терпіння у нелегкій праці. Найактивніші рятівники були нагороджені грамотами.
15 Вересня, 2023 р., 13:38
Кір — небезпечне дуже заразне вірусне захворювання, що швидко поширюється. 9 із 10 людей, з якими контактувала інфікована особа, теж захворіють, якщо вони не були щеплені.
14 Вересня, 2023 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
14 Вересня, 2023 р., 16:31
У межах розширеної онлайн зустрічі під головуванням керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака відбулося безпосереднє спілкування з представниками територіальних громад Харківської області.
14 Вересня, 2023 р., 16:04
Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу героїчну пам’ять Романа СМАГЛЮКА, Євгена НАЗАРЕНКА, Романа ОЛЕКСИНА та усіх захисників, полеглих у російсько-українській війні. Вічна їм СЛАВА!  Перейшовши до порядку денного,  члени виконкому розглянули 33 питання порядку денного, переважна частина яких стосувалася житлово-комунальної сфери громади та соціального захисту населення. З усіма прийнятими на засіданні рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.