Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
11 Вересня, 2023 р., 09:55
У суботу у нашому місті відбулися зустрічі Чемпіонату ДЮФЛУ (вища ліга) сезону 2023-2024. Вихованці футбольної академії «Металіст» двома віковими групами розпочали сезон переможними матчами над  однолітками із МДЮСШ (Дніпро). З рахунком 14:0 у віковій групі 2007 року народження та 2:0 – 2009 року народження. Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ отримав від генерального директора ФК «Металіст» Валерія ГРИГИ подяку за вагомий внесок у розвиток дитячо-юнацького футболу у Харківській області.  У неділю на міському ставі «Копань» проведено турнір з паркового волейболу. За головний приз змагалися 6 команд: Богодухів "Ветерани", ДЮСШ-1, ДЮСШ-2 Богодухів, Валки "За Валки", В. Писарівка, Коломак. У підсумку перемогу здобула команда з Коломаку, друге місце ДЮСШ-1, третє місце Богодухів "Ветерани". Цього ж дня у черговому турі Відкритого Чемпіонату Валківської МТГ з футболу ФК «Богодухів» з рахунком 4:0 обіграв команду «Титан» із Ков’яг.   Дякуємо нашим захисникам за можливість змагатися та вболівати!
11 Вересня, 2023 р., 09:10
У другу суботу вересня Україна відзначає День фізичної культури і спорту.
10 Вересня, 2023 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
08 Вересня, 2023 р., 17:35
У конкурсі взяли участь 4 проєкти. Розглянувши та обговоривши усі варіанти, члени комісії обрали за основу два з них. Саме ці проєкти стали переможцями конкурсу та будуть використані для розробки остаточного варіанту місця вшанування пам’яті загиблих земляків. Усі представлені роботи містили цікаві ідеї, тому члени комісії висунули пропозицію щодо можливості відзначення авторів проєктів, які не здобули перемогу, але доклали багато зусиль для їх розробки.
08 Вересня, 2023 р., 13:44
Директор закладу Олексій ДАНЬШИН  привітав своїх колег та вихованців з прийдешнім професійним святом. Вручив свідоцтва про закінчення цьогорічним її випускникам. Подякував нашим захисникам за можливість займатися улюбленою справою, а місцевій владі - за всебічну підтримку. «Кожну спортивну перемогу ми присвячуємо мужнім та незламним українським воїнам»,-наголосив Олексій Юрійович.
07 Вересня, 2023 р., 17:21
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
07 Вересня, 2023 р., 15:22
Головною метою зустрічі було вирішення питання утримання, експлуатації та ремонту автошляхів Богодухівської громади, які перебувають на балансі ДП «Дороги Харківщини». Шляхом конструктивного діалогу з директором державного підприємства Ігорем ТУРЧЕНКОМ, першим заступником директора Сергієм ЛИТВИНЦЕМ та заступником директора з експлуатаційного утримання автомобільних доріг Михайлом ВОЙТЕНКОМ  досягнуто домовленості про включення до плану капітального ремонту на 2024 рік дороги Богодухів-Сінне-Братениця, яка включає до себе вул. Центральну у Богодухові, Москаленки та під’їзд до села Сінне. Крім того, вже найближчим часом спільними зусиллями громади та ДП «Дороги Харківщини» розпочнуться роботи з грейдерування та облаштування узбіч під’їзних доріг громади.
07 Вересня, 2023 р., 15:20
Під час зустрічі обговорили актуальні проблеми тимчасово переміщених осіб, зокрема, створення та облаштування місць для їх проживання, захисту прав та соціальної адаптації. Поспілкувалися щодо стану роботи соціально-медичних закладів обласного підпорядкування, які розташовані на території Богодухівської громади (КУ Богодухівський психоневрологічний інтернат, КУ Богодухівський дитячий будинок-інтернат та КУ Богодухівський геріатричний пансіонат). Розглянули перспективи взаємодії задля підтримки їх діяльності та подальшого розвитку.
07 Вересня, 2023 р., 08:00
Ці воїни володіють надздібностями. Їх мета -  здобути цінну інформацію про вразливі місця ворога . Вони - непомітні тіні, яким рідна земля надає сили на подвиги. Дякуємо їм за героїзм, відвагу та самопожертву! З болем і шаною згадуємо про тих, хто не повернувся із бойового завдання!  Знаємо, завдяки «тихій роботі» наших розвідників українська армія завжди на крок попереду. Віримо, так буде завжди, аж до самої перемоги! І все буде Україна! Зі святом! З Днем воєнної розвідки!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.