Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
10 Жовтня, 2023 р., 14:28
Сінняни були активними у спілкуванні, порушили чимало питань стосовно життєдіяльності їхнього населеного пункту та своїх особистих потреб.
10 Жовтня, 2023 р., 11:37
Понад півтора року українці живуть в умовах щоденного стресу: багато болю, багато втрат. Та хоч би які випробування нам випадали, ми проходимо їх гідно та плекаємо в них нашу стійкість. Адже розуміємо, що правда на нашому боці й ми маємо перемогти зло. І це ми можемо зробити лише разом.
10 Жовтня, 2023 р., 09:51
Державна податкова служба України повідомляє, що у зв’язку із набранням чинності 01.08.2023 Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», яким, зокрема, внесено зміни до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», відновлено дію абзацу сьомого статті 5 цього Закону, у зв’язку з чим використання ПРРО в режимі офлайн без отриманого в контролюючому органі діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером контролюючого органу, заборонено.
10 Жовтня, 2023 р., 08:14
Всесвітній день психічного здоров’я (World Mental Health Day) або День ментального здоров’я у світі та в Україні відзначається щороку 10 жовтня. Свято покликане звернути увагу на проблеми, пов’язані з психічним станом людини, та для підтримки людей з подібними захворюваннями. Основна мета цього святкування – скоротити поширеність захворювань, пов’язаних з психічними розладами: депресивні стани, фобії, розлади особистості, алкогольна та наркотична залежності, шизофренія, недоумкуватість, порушення свідомості тощо.
10 Жовтня, 2023 р., 08:07
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
09 Жовтня, 2023 р., 16:17
Ще у 2021 році був проведений аналіз технічного стану бібліотек громади і прийнято рішення реорганізувати їх, а саме провести ремонти, оновити меблі та книжковий фонд, придбати комп’ютерну техніку.
09 Жовтня, 2023 р., 16:11
Начальник відділу житлово-комунального господарства Юлія Івах та начальник відділу соціального захисту Алла Ємельяненко доповіли про хід здійснення перевірок достовірності даних щодо місця розміщення внутрішньо переміщених осіб, зокрема з метою перевірки факту такого розміщення, його безоплатності, кількості розміщених осіб та умов їх проживання і відповідності даних, внесених у заяву на отримання компенсації витрат, що пов’язані з безоплатним тимчасовим розміщенням внутрішньо переміщених осіб («Прихисток»). У жовтні таких заяв надійшло 358, станом на сьогодні здійснено перевірок по 322 заявам. Відповідно до змін у законодавчій базі, такі перевірки будуть проводитися щомісячно та у разі встановлення факту наведення у заяві недостовірної інформації, відповідними органами буде вирішуватися питання про відмову у виплаті компенсації.
09 Жовтня, 2023 р., 15:48
Клієнти Харківської філії «Газмереж», які у липні не отримали заяви-приєднання до договору розподілу газу у свої поштові скриньки, можуть замовити заяву-приєднання.
09 Жовтня, 2023 р., 14:48
До прикладу, наразі майже кожен другий українець/українка помітили, що похід до фахівця — не єдиний спосіб покращити свій стан. Стійкість також плекає самодопомога: щоденні вправи, техніки дихання, фізична активність, хобі, прогулянки на природі, догляд за тваринами тощо. Більшість опитаних зазначили, що відчувають значне полегшення, коли спілкуються з друзями та діляться своїми переживаннями.
08 Жовтня, 2023 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.