Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
17 Жовтня, 2023 р., 16:33
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
17 Жовтня, 2023 р., 16:17
Під час засідання розглянуто двадцять питань порядку денного, які стосувалися надання малолітнім статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, доцільності позбавлення батьківських прав, захисту майнових інтересів та встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування.
17 Жовтня, 2023 р., 14:17
Отримайте відомості про доходи в мобільному додатку «Моя податкова»!
17 Жовтня, 2023 р., 13:29
Всеукраїнська програма ментального здоров’я Ти як?, ініційована першою леді Олена Зеленська, пропонує розібратися, в чому різниця між психологом, психіатром і психотерапевтом.
16 Жовтня, 2023 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
16 Жовтня, 2023 р., 15:08
Про відновлення житлового фонду, медичних і освітніх закладів, а також адмінустанов у Харківському районі йшлося на брифінгу в Офіційному Медіацентрі.
16 Жовтня, 2023 р., 14:51
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що пунктом 1 постанови Кабінету Міністрів України від 29 липня 2022 року № 894 «Про встановлення строків, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги)» (далі – Постанова № 894) визначено умови та строки, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків, зокрема, з використанням електронних платіжних засобів, за продані ними товари (надані послуги), включаючи товари (послуги), реалізація (надання) яких здійснюється дистанційно. Поетапне запровадження такого обов’язку передбачено з 01.01.2023 року і складається з чотирьох етапів.
16 Жовтня, 2023 р., 08:35
Наші земляки виявилися найкращими серед 12 команд на Кубку "відкриття", який 14 жовтня пройшов у Валках.
16 Жовтня, 2023 р., 08:16
Життя і здоров’я людини нерозривно пов’язані із вживанням їжі. Однією із важливих фізіологічних потреб людини є – харчування. Вживаючи їжу вона не тільки задовольняє свої гастрономічні вподобання а й поповнює організм необхідними для його нормального і повноцінного функціонування речовинами (білками, жирами, вуглеводами та ін.). Здорове, правильне харчування є одним з найбільш значущих аспектів способу життя людини і факторів його здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.