Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
17 Червня, 2021 р., 17:10
   Бурхливі потоки води після нещодавніх злив зруйнували дорогу  в Олександрівці, спричинивши сильне розмиття грунту і утворивши вимоїни, які подекуди досягали метрової глибини.
17 Червня, 2021 р., 10:34
Поступово Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних замість видачі паперових листків непрацездатності. Перехідна модель триватиме з червня по серпень цього року, однак уже зараз багато роботодавців почнуть працювати з електронною версією звичних лікарняних. Е-лікарняні, як і паперові, є підставою для надання працівникам допомоги по тимчасовій втраті працездатності, а також по вагітності та пологах.
17 Червня, 2021 р., 10:30
В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.
16 Червня, 2021 р., 16:50
Вікторівка – одне з віддалених населених пунктів Богодухівської громади, але в ньому проживає понад 400 мешканців. Працює заклад освіти – Вікторівська філія КЗ «Богодухівський ліцей №2», яку відвідує 57 учнів і 17 дошкільнят у дошкільному підрозділі. У селищі проживає багато молоді, частина з них працює у місцевих фермерських господарствах, а дехто – у місті Харкові. Але всі вони вболівають за добробут рідного селища, прагнуть бачити його по-європейському розвиненим і комфортним.
16 Червня, 2021 р., 10:20
Розглянуто 391 питання порядку денного, з яких 340 стосувалися земельних відносин. Під час засідання гостро постало питання призначення старост. Заслухане депутатське звернення, в якому висувалися вимоги проведення громадських обговорень щодо кандидатур старост та закріплення за ними відповідних територій обслуговування. Володимир БЄЛИЙ запевнив присутніх, що призначення старост – першочергове завдання міської влади на сьогодні. Старости будуть призначені виключно в рамках дотримання законодавства з обов’язковим урахуванням думки населення. «Я не подам жодної кандидатури без обговорення з мешканцями», - зазначив міський голова. До даного питання домовились повернутися на наступній черговій сесії.
15 Червня, 2021 р., 14:27
На базі Богодухівського ліцею №3 відбулося ЗНО з географії. Для участі в тестуванні з’явився 161 майбутній абітурієнт із  232 зареєстрованих осіб Богодухівської та Краснокутської громад.
15 Червня, 2021 р., 09:51
Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району  в 2021 році

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.