Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
11 Червня, 2021 р., 14:22
В Богодухівській громаді триває ремонт доріг. На автошляху Краснокутськ – Старий Мерчик відремонтовано під’їзд до селища Вікторівка. В цьому населеному пункті також проведені ремонтні роботи по вул. Центральній та вул. Спортивній. Протяжність відремонтованої ділянки складає 2,5 км.
11 Червня, 2021 р., 13:54
У квітні 2021 року Український інститут книги оголосив про проведення відбору книжкової продукції для поповнення фондів бібліотек України. Серед всіх державних, комунальних, універсальних, наукових та дитячих бібліотек було обрано 617, які одержать книги в цьому році за «Програмою поповнення фондів публічних бібліотек». Богодухівська публічна бібліотека Комунального закладу «Публічна бібліотека» Богодухівської міської ради увійшла до переліку 25-ти бібліотек Харківської області, які стали експертами в оцінюванні друкованої книжкової продукції та поповняться новими виданнями.  Вітаємо  громаду з цим досягненням. А для усіх наших мешканців скоро буде прекрасна нагода завітати до читальної зали, ознайомитися з книжковими новинками та вдихнути чорнильний аромат свіжих видань.
11 Червня, 2021 р., 10:00
На нещодавно впорядкованому майданчику біля ставка «Копань» з’явилася можливість проведення дитячих тренувань. Дуже приємно, що серед підростаючого покоління є представники, які надають перевагу змістовному активному дозвіллю.
11 Червня, 2021 р., 08:51
Богодухівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу освіти.
10 Червня, 2021 р., 17:02
Інтернет – необхідність для розвитку громади. Це фундамент, на якому будується успішна цифрова держава. Відучора Уряд затвердив розподіл 483,8 млн гривень 670 територіальним громадам для реалізації проєкту «Інтернет-субвенція», серед них -  Богодухівська громада. Протяжність мережі, яку необхідно буде побудувати, складає 109,3 км.
10 Червня, 2021 р., 17:00
17 червня 2021 року о 14 годині у приміщенні сесійної зали Богодухівської районної ради (м. Богодухів, пл.. Свято-Духівська,2, 3 поверх) відбудеться засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради.
10 Червня, 2021 р., 16:52
У нашій громаді послугою з вивезення твердих побутових відходів користується кожен. В той час, ми постійно спостерігаємо картину стихійних сміттєзвалищ у лісосмугах, ярах, лісах та на майданчиках біля порожніх сміттєвих баків.
10 Червня, 2021 р., 16:47
Працівниками ДРП 2 філії Пісочинське ДЕП (керівник Євген МИХАСЮК ) проводяться упорядкування узбічь вздовж автошляху Харків - Охтирка на ділянках поблизу населених пунктів Крисине, Максимівка, Полкова Микитівка, Куп’єваха. Зокрема, здійснюється обкошування узбіччя, фарбування мосту, стійок дорожніх знаків, роботи із засипання промоїн.
10 Червня, 2021 р., 15:35
Богодухівська міська рада Харківської області повідомляє мешканців та власників пасік населених пунктів  Івано-Шийчине, Сінне, Братениця, Шуби, Гарбузи, що СТОВ «ім.Ватутіна» 11-14 червня 2021 року буде проводити обробку посівів сільськогосподарських культур наземним способом засобами захисту рослин, які не заборонені для використання при виробництві продукції рослинництва.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.