Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
10 Червня, 2021 р., 15:03
В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на е-лікарняний. Це електронний листок непрацездатності, який не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.
10 Червня, 2021 р., 14:25
Насильство в сім’ї залишається болючою проблемою для українського суспільства, яка вимагає злагодженої роботи багатьох суб’єктів, зокрема, поліції, органів соціального захисту населення та служби у справах дітей.  На жаль, це ганебне явище трапляється і в нашій громаді. З метою відпрацювання механізму ефективної взаємодії у протидії домашньому насильству  проведено робочу зустріч суб’єктів, задіяних у боротьбі з даним соціальним явищем.
10 Червня, 2021 р., 11:05
 Розглянувши  питання порядку денного, прийняті відповідні рішення. Надано дозвіл неповнолітній на виготовлення проєкту землеустрою. Визнано за доцільне позбавити батьківських прав матір за невиконання нею своїх обов’язків та розпочати збір документів для подачі позову до суду. Надано дозвіл на вибуття дитини-сироти з дитячого будинку сімейного типу. Утворена міждисциплінарна команда для організації соціального захисту дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, затверджено індивідуальний план соціального захисту даної дитини.
10 Червня, 2021 р., 10:47
Сьогодні на базі Богодухівського ліцею №2 проводиться ЗНО з біології, в якому беруть участь 237 майбутніх абітурієнтів з Богодухівської та Краснокутської громад.
10 Червня, 2021 р., 10:33
Шановні мешканці Богодухова, КП «Богодухіввода» повідомляє, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт буде тимчасово зупинено водопостачання: 11 червня по вул.. Комарова та провулку Ватутіна, а 12 червня у будівлі ЦРЛ та по всьому мікрорайону, прилеглому до нової лікарні (Попівка). Нагадуємо про необхідність зробити запас води і просимо вибачення за незручності. Дякуємо за розуміння. З повагою, адміністрація КП «Богодухіввода».    
09 Червня, 2021 р., 16:20
Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району  в 2021 році
09 Червня, 2021 р., 13:17
Світ навколо нас невпинно діджиталізується. Все більш часу ми проводимо у цифровому середовищі - сервіси для бізнесу та розваг, онлайн-кінотеатри та соцмережі, телемедицина та ігри, та ще багато іншого доступне у наших персональних комп'ютерах та смартфонах. Своїм помічникам-гаджетам та інтернет-сервісам ми довіряємо знати все більше приватної інформації про нас, але не завжди розуміємо з якими загрозами можемо зустрітися, бо злочинці та шахраї є не тільки у реальному світі.
09 Червня, 2021 р., 09:54
Департамент соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації повідомляє, що з 14 червня 2021 року для мешканців Харківської області розпочне роботу нова соціальна транспортна послуга. Маломобільні особи отримують можливість безкоштовно пересуватися по території Харківської області на спеціалізованих автомобілях, які обладнані підйомником або пандусом для крісла колісного.
09 Червня, 2021 р., 09:49
Присвячений друзям день має сталу дату й щороку святкується 9 червня. Дружба завжди була великою цінністю у житті людини, адже відшукати по-справжньому вірного друга вважається удачею. Дружбу можна легко втратити, але хто шукає — знаходить, адже дружба ні до чого не зобов’язує і зобов’язує до всього.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.