Богодухівська міська рада

Харківська область

Перший заступник Богодухівського міського голови Віктор СТОЙЧИК провів засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 12.09.2023 16:56
Кількість переглядів: 76

Фото без описуЧлени комісії проаналізували готовність паливно-еренгетичного комплексу, об’єктів соціальної сфери та комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Обговорили стан забезпечення протипожежного захисту об’єктів з масовим перебуванням людей. Розглянули питання техногенної безпеки охоронних магістральних та розподільчих газопроводів, видалення аварійних дерев поблизу домоволодінь в смт Гути та території держлісфонду.

Особливу увагу члени Комісії приділили питанню вакцинації дітей від кору, оскільки в Україні існує високий ризик спалаху цього захворювання. Заступник міського голови Оксана СИЗОНЕНКО зазначила, що сьогодні вакцина проти кору доступна та безкоштовна. Діти, які пропустили щеплення згідно з Національним календарем профілактичних щеплень, мають бути вакциновані найближчим часом. Детальніше про вакцинацію можна дізнатися у свого сімейного лікаря.

По кожному питанню порядку денного прийняті рішення, надані доручення відповідальним особам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.