Богодухівська міська рада

Харківська область

Спортивний калейдоскоп подій минулих вихідних, приурочений Дню фізичної культури та спорту, подарував незабутні емоції  та зарядив бадьорістю усіх прихильників активного способу життя

Дата: 11.09.2023 09:55
Кількість переглядів: 110

Фото без описуУ суботу у нашому місті відбулися зустрічі Чемпіонату ДЮФЛУ (вища ліга) сезону 2023-2024. Вихованці футбольної академії «Металіст» двома віковими групами розпочали сезон переможними матчами над  однолітками із МДЮСШ (Дніпро). З рахунком 14:0 у віковій групі 2007 року народження та 2:0 – 2009 року народження. Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ отримав від генерального директора ФК «Металіст» Валерія ГРИГИ подяку за вагомий внесок у розвиток дитячо-юнацького футболу у Харківській області. 
У неділю на міському ставі «Копань» проведено турнір з паркового волейболу. За головний приз змагалися 6 команд: Богодухів "Ветерани", ДЮСШ-1, ДЮСШ-2 Богодухів, Валки "За Валки", В. Писарівка, Коломак. У підсумку перемогу здобула команда з Коломаку, друге місце ДЮСШ-1, третє місце Богодухів "Ветерани".
Цього ж дня у черговому турі Відкритого Чемпіонату Валківської МТГ з футболу ФК «Богодухів» з рахунком 4:0 обіграв команду «Титан» із Ков’яг. 
 Дякуємо нашим захисникам за можливість змагатися та вболівати!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.