Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
18 Серпня, 2021 р., 08:23
У заході взяли участь керівний склад Богодухівської окружної прокуратури, керівники територіальних відділів поліції, а також очільники місцевої виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
17 Серпня, 2021 р., 11:24
За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області викрито 25 річного мешканця м. Богодухів Харківської області, який займався збутом особливо небезпечної психотропної речовини - PVP. Чоловіка затримано в порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень-злочинів, передбачених ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України.
17 Серпня, 2021 р., 10:10
Всі працівники підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, а також ті, що працюють за трудовим договором у ФОП, мають право на відпустку, яке закріплене у Законі України “Про відпустки” від 15.11.1996 р. № 504/96-ВР та КЗпП.
17 Серпня, 2021 р., 09:38
За інформацією ДУ «Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», 23.07.2021 року  був проведений відбір води з ставка Копань. За результатами лабораторних досліджень у воді виявлений антиген ротавірусу. Просимо мешканців та гостей міста Богодухів утриматися від купання у  водоймі до отримання повторних результатів лабораторних досліджень.
16 Серпня, 2021 р., 16:28
Щоденно в населених пунктах Богодухівської громади проводяться роботи з благоустрою територій.
16 Серпня, 2021 р., 15:50
19 серпня 2021 року о 14.00 у приміщенні Богодухівської міської ради (м.Богодухів, пл.Соборності, буд.2.) відбудеться засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради.
16 Серпня, 2021 р., 14:07
Формати святкувань були різні, але їх об’єднувало те, що вшановувалися люди, які проживають у цих селах, які своєю працею творять сьогодення і майбуття, які бережуть і вшановують традиції для майбутніх поколінь. З повагою і шаною завітали до цих населених пунктів і до їхніх шановних мешканців заступник голови Харківської обласної ради Тетяна БІЛОВОЛ і міський голова Володимир БЄЛИЙ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.