Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
15 Липня, 2021 р., 18:04
До порядку денного входило одне питання: Про внесення змін до рішення міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів» від 29.06.2020 року №1780-VII. Дане питання вже виносилося на розгляд вчорашньої  ХІ чергової сесії, але не було підтримане депутатами. Проаналізувавши зауваження депутатів та враховуючи терміни затвердження тарифних ставок, до рішення були внесені правки та вдруге поставлено на голосування. На цей раз рішення було прийнято. Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ подякував депутатам за розуміння та зауважив, що дане рішення дасть змогу громаді зміцнити своє економічне становище та швидше розвиватися.
15 Липня, 2021 р., 14:47
Утримання доріг відповідальний і трудомісткий процес, який передбачає цілий комплекс робіт. Зокрема, облаштування прилеглої території, а саме видалення небажаної рослинності (косіння трави, вирубка чагарнику та мілколісся) на узбіччях.
15 Липня, 2021 р., 13:47
Богодухівська міська територіальна громада долучилася до соціального проєкту “Активні парки - локації здорової України”, започаткованого Президентом України Володимиром Зеленським. Цей проєкт має на меті організацію оздоровчої активності громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення.
15 Липня, 2021 р., 12:29
15 липня 2021 року о 16:45  у приміщенні сесійної зали Богодухівської районної ради (м. Богодухів, пл.. Свято-Духівська,2, 3 поверх) відбудеться засідання ХII позачергової сесії  Богодухівської міської ради.
15 Липня, 2021 р., 09:47
З метою оновлення списків внутрішнього реєстру заяв та дозволів на розміщення зовнішньої реклами (журналу) Богодухівська міська рада просить власників стаціонарних носіїв зовнішньої реклами в двотижневий термін з дня опублікування звернутися до відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, містобудування та архітектури Богодухівської міської ради Харківської області для пред’явлення дозвільних документів на розміщення зовнішньої реклами на території Богодухівської міської територіальної громади поза межами населених пунктів.
14 Липня, 2021 р., 18:04
Найбільш  дискусійним питанням порядку денного, відповідь на яке хвилювала багатьох мешканців громади, стало затвердження Положення про старосту. Після жвавого обговорення  депутати все ж таки підтримали запропонований варіант даного Положення. Рішенням сесії також визначили території для обслуговування старостою. Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ зазначив, що запропонований поділ є найбільш оптимальним для забезпечення потреб усіх населених пунктів громади. Таких територій буде 14:
14 Липня, 2021 р., 17:10
Апаратом Богодухівської окружної прокуратури впродовж минулого періоду поточного року вживались організаційні та практичні заходи, направлені на підвищення прокурорського нагляду та ефективності виконання покладених на прокуратуру функцій та завдань відповідно до сучасних вимог.
14 Липня, 2021 р., 09:09
Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку – це юридична особа, створена власниками квартир та/або нежитлових приміщень багатоквартирного будинку для сприяння використанню їхнього майна й управління, утримання та використання спільного майна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.