Богодухівська міська рада

Харківська область

5 грудня – Міжнародний день волонтера!

Дата: 05.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 83

Фото без описуЦе свято особливе для нашої країни, адже заради Перемоги волонтерський дух об’єднав українців різного віку, статусу та віросповідання. Сьогодні кожен робить те, що вміє найкраще, аби допомогти своїй державі і її захисникам протистояти ворогу! 
У цей день особливу повагу висловлюю на адресу тих, хто перетворив волонтерство на спосіб життя та щодня присвячує свій час допомозі іншим. Таких відданих  справі людей багато і серед наших земляків. Це і діти, які виготовляють поробки і продають їх для ЗСУ, і жіночки, які печуть, готують, плетуть сітки, і цілі родини, які збирають, відвозять, доставляють... Це і рятівники тварин, і люди, які допомагають немічним…Їхні прізвища у всіх на вустах, а вдячність за їхню діяльність вже давно вийшла за межі громади. 

Дякую невтомним волонтерам Богодухівщини за підтримку та взаємодію, за самовіддану працю, бойовий дух та віру у нашу Перемогу! 
Ви є прикладом незламності українського народу та зразком для наслідування! 
Дорогі волонтери! У день вашого свята бажаю реалізації усіх найсміливіших проєктів, сил і вдячності від оточуючих, невичерпної енергії і особистих перемог на шляху до великої омріяної Української перемоги! Слава Україні!
З щирою повагою. 
Ваш міський голова Володимир БЄЛИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.