Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
28 Вересня, 2021 р., 16:08
Сьогодні відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Богодухівської міської ради, на якій розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, передбачене статтею 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». Комісією винесено постанову про накладання адміністративного стягнення у вигляді штрафу в сумі 850 гривень, слід зазначити, що сума штрафу за це правопорушення може сягати 1360 гривень.
28 Вересня, 2021 р., 09:30
Облаштування зручних пішохідних зон є актуальним питанням для нашої громади. Звичайно, добре було б вирішити ці проблеми негайно, і на всіх вулицях відразу, однак, ця робота потребує часу і фінансів. Вулиця Пушкінська одна із центральних в нашому місті, але останній капітальний ремонт тротуарів проводився давно. Зрозуміло, що з часом виникла потреба в реконструкції певних його ділянок. Так, працівниками КП «Богодухівжитло» розпочали ремонт тротуару по вул. Пушкінській. 
27 Вересня, 2021 р., 17:24
Під час засідання депутати підтримали запропоновані головою міської ради кандидатури старост, які набрали необхідний відсоток голосів під час громадських обговорень у населених пунктах громади. Таким чином, призначено старост у 8 старостинських округах.
27 Вересня, 2021 р., 16:26
 Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району в 2021 році
27 Вересня, 2021 р., 14:13
У суботу ФК «Богодухів» грав з чинними чемпіонами області ФК «Універ-Динамо». Не зважаючи на мінімальну поразку (0:1), гіркого присмаку глядачам на трибунах вона не принесла, оскільки наша команда продемонструвала характер та гідно провела гру з титулованим суперником.
24 Вересня, 2021 р., 15:27
За останній тиждень у Богодухівській громаді народилося четверо малюків. Напередодні Всеукраїнського дня дошкілля 3 хлопчики і 1 дівчинка приєдналися до великої та дружньої родини дошкільнят. Вітаємо родини з поповненням. Батькам та новонародженим бажаємо міцного здоров’я та максимум приємних моментів від спілкування!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.