Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
01 Вересня, 2021 р., 13:44
Щодня в Україні зростає кількість медичних висновків про тимчасову непрацездатність, які лікарі створюють для пацієнтів замість видачі звичних паперових лікарняних. Сьогодні за даними НСЗУ сформовано вже майже 177 тисяч медвисновків, 92,9% з яких – у разі захворювання або травми загального характеру.
31 Серпня, 2021 р., 15:37
Відбулося засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Богодухівської міської ради.
31 Серпня, 2021 р., 15:01
В населених пунктах нашої громади тривають щоденні заходи з благоустрою територій.
31 Серпня, 2021 р., 14:04
Сьогодні своїх керівників отримали дитячий садок в с. Ульянівка та ясла-садок №8 «Казка» в м. Богодухові. Відео з конкурсного відбору можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=F54KGA24HA8 
30 Серпня, 2021 р., 15:24
Богодухівська громада вшанувала пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.  
30 Серпня, 2021 р., 14:54
Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ провів особистий прийом громадян. Звернення стосувалися проблем  працевлаштування, оренди приміщення та земельних питань.
30 Серпня, 2021 р., 14:32
Минулими вихідними  гостинні с.Семенів Яр та с.Воскресенівка святкували День села. Ця подія є чи не найголовнішою, це гарна традиція і своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу. Грамотами та подарунками Богодухівської міської ради відзначили кращих працівників соціальної, медичної та культурної сфери, а також громадських активістів.  Свято вдалося на славу. Та це й не дивно: такі заходи об'єднують жителів, наповнюють серця гордістю за рідну землю, за талановитих та працьовитих людей, які тут живуть.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.