Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
24 Серпня, 2021 р., 08:00
З днем Незалежності, українці!
23 Серпня, 2021 р., 18:26
Відсвяткувати такі важливі для нашої країни події на головній площі Богодухова зібралося багато мешканців нашої громади. Святкові заходи розпочалися урочистою ходою до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку, пророчі рядки якого блакитно-жовтими стрічками вплетені у нашу свідомість як символ незламності, волелюбності та любові до України. Важливою та символічною подією стало підняття Державного Прапору на флагштоці нової стели у центрі міста. Цю почесну місію виконали Тетяна Слісаренко, мати загиблого учасника АТО Сергія Слісаренка, та учасники АТО/ООС Андрій Завада, Андрій Волчков, Олег Мартимянов та Василь Шевцов.
23 Серпня, 2021 р., 18:11
21 серпня мальовнича Шарівка гостинно вітала своїх мешканців та гостей з нагоди Дня селища, Дня Прапора та 30-річчя Незалежності України. Святкування зібрало людей різного віку, від малого до великого. З щирими привітаннями і побажаннями подальшого процвітання селищу звернулися до присутніх заступниця голови Харківської обласної ради Тетяна БІЛОВОЛ та Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ. «Кожний куточок Харківщини особливий і неповторний. Але Шарівка – унікальне місце Слобожанського краю. Його зробили таким працьовиті люди, які щиросердно віддані своїй рідній землі. Своєю щоденною працею роблять все, щоб вона залишалася квітучою та благополучною», - сказала Тетяна Біловол під час урочистої частини. Міський голова Володимир Бєлий побажав шарівському краю достатку, розвитку і процвітання: «Шарівський край вже багатий своїми досягненнями, своїми людьми. Це край, який дав Україні Василя Ємця, засновника Національної капели бандуристів. І зараз його слава примножується новим поколінням талановитих працелюбних людей». На знак шанування творчих здобутків колективу Шарівського сільського клубу-філії Володимир Миколайович подарував музичний інструмент - баян керівнику колективу Олександру Суботі.
23 Серпня, 2021 р., 18:09
«Наш стяг – пшениця у степах
20 Серпня, 2021 р., 15:09
До 30-ї річниці незалежності України Богодухівська громада подарувала їй чотирьох нових громадян. За останній тиждень у пологовому відділенні районної лікарні народилося два козачка та дві україночки. Вітаємо родини з поповненням! Віримо, що нове покоління, народжене через три десятиліття після проголошення незалежності, пишатиметься своїм походженням та з гордістю називатиме себе українцями! Миру всім та безкомпромісної віри у процвітання рідного краю!  
20 Серпня, 2021 р., 15:05
Для участі у товариських змаганнях, присвячених 30-ій річниці незалежності України, до Богодухова з’їхалися команди територіальних громад Богодухівського району. Крім нашої громади участь у турнірі прийняли команди з Валок, Золочева, Краснокутська та Коломака. Футболісти продемонстрували високий командний дух та пристойний рівень футболу, але до п’єдесталу дісталися не всі. Богодухівська громада стала третьою, на сходинку вище піднялисяи футболісти з Краснокутська, а перше місце посіла команда з Валок. Атмосфера заходу ще раз довела, що спорт руйнує кордони, об’єднує та надихає на подальші звершення. Для учасників змагань сьогоднішній день дав змогу не лише випробувати свої сили на майданчику, але й провести час у дружньому спілкуванні.
20 Серпня, 2021 р., 14:24
До 30-ї річниці незалежності України 21 серпня о 10:00 у читальній залі міського будинку культури відбудеться шаховий турнір. Цього ж дня ФК «Богодухів» вирушить до м. Зміїв, де зустрінеться з одноіменним клубом в рамках чергового туру Чемпіонату Харківської області. Матч відбудеться на стадіоні «Авангард» о 17:30. Нашій команді підтримка вболівальників буде  не зайвою. 
20 Серпня, 2021 р., 14:10
Першим заступником Богодухівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктором СТОЙЧИКОМ проведено робочу нараду зі спеціалістами, закріпленими за відповідними територіями обслуговування. 
20 Серпня, 2021 р., 13:13
Запрошуємо вас разом вшанувати величні дати нашої країни - День Державного Прапора України та 30-ту річницю Незалежності України! Чекаємо на вас 23 серпня 2021 року о 9.45 біля Міського будинку культури (пл. Соборності). У програмі: 10-00 -церемонія урочистого підняття Державного прапора України над стелою на площі Незалежності; 10-10 - урочиста хода та святкові вітання біля пам’ятника Т.Г.Шевченку; 11-00- «Вінок Україні сплітаю з талантів рідного краю»-концертна програма  за участі кращих мистецьких колективів громади в глядацькій залі Міського будинку культури.  
20 Серпня, 2021 р., 12:55
Міською радою профінансовано роботи по заміні дерев’яних елементів кладки між селами Дмитрівка і Матвіївка. Місток важливий для місцевих жителів, бо з’єднує два села. Цією дорогою діти ходять до школи. «Безпека дітей – це те, що не може бути відтерміновано. Тим паче, попереду новий навчальний рік», - зазначив на оперативній нараді з діловодами загального відділу міської ради міський голова Володимир БЄЛИЙ. Вчора роботи по ремонту кладки завершилися, і мешканці сіл знову мають змогу безпечно нею користуватися. А у селі Вінницькі Івани тривали роботи щодо благоустрою дитячого майданчика. Нині пофарбований і відремонтований дитячий майданчик чекає на маленьких відвідувачів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.