Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
23 Вересня, 2021 р., 13:59
На історичному приміщенні колишньої чоловічої гімназії, де нині розташований  фітнес-клуб «Hummer-Gym», відновлена меморіальна дошка письменнику Миколі ХВИЛЬОВОМУ (М.Г. Фітільову). З цього будинку починався «богодухівський період» життя Миколи Григоровича. Він навчався в Богодухівській чоловічій гімназії і проживав у  родині свого дядька, земського діяча Савича (в цій історичній будівлі нашого зараз розташоване управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації). У будинку Савича була велика бібліотека, і сам Савич сприяв культурному розвитку рідного краю, що, без сумніву, вплинуло на формування світогляду майбутнього письменника Хвильового.
22 Вересня, 2021 р., 16:09
Це свято вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни. Його було встановлено Указом Президента України в 2001 році, на честь 60-ї річниці з початку підпільно-партизанського руху в нашій державі.  Сьогодні відбулася урочисто-траурна хода до братської могили на центральному кладовищі. Очолили її секретар Богодухівської міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ та заступник голови районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міської ради, громадськість та учні закладів освіти. Перед присутніми виступив заступник директора з навчально-виховної роботи "КЗ Богодухівський ліцей №1", вчитель Микола Мирошниченко, який розповів про становлення партизанського руху на Україні. Це свято - державне визнання внеску народних месників у велику Перемогу над нацизмом, відновлення історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти нацистської навали.
22 Вересня, 2021 р., 09:40
Відділ освіти Богодухівської міської ради повідомляє, що конкурсний відбір  на посаду завідувача Комунального закладу «Гавришанський заклад дошкільної освіти  (дитячий садок) Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області» та Комунального закладу «Кручанський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області» не відбувся, оскільки до конкурсної комісії жодних документів від кандидатів у встановлений термін не надійшло.
21 Вересня, 2021 р., 10:42
Під час засідання розглянули стан готовності господарського комплексу громади та об’єктів соціальної сфери до роботи  в осінньо-зимовий період 2021/2022 років. В ході обговорення з’ясовано, що громада в цілому готова до опалювального сезону. Існує ряд проблемних моментів, які не належать до компетенції місцевої влади та стосуються здорожчання газу та твердого палива, що ускладнює проведення тендерів на їх закупівлю.
20 Вересня, 2021 р., 17:02
В’їздний знак – це візитівка міста. Відтепер з боку Охтирки наше місто зустрічає своїх мешканців і гостей оновленим в’їзним знаком. Поточний ремонт основи та фарбування споруди провели працівники КП «Богодухівжитло».
20 Вересня, 2021 р., 16:11
 Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району в 2021 році
20 Вересня, 2021 р., 14:38
Примхливі погодні умови не завадили богодухівським футболістам довести на полі свою перевагу. Сьогодні хотілося б розпочати з успіхів   вихованців нашої ДЮСШ. Старші підопічні Андрія ЛУЦЕНКА здобули свою першу перемогу у Чемпіонаті України, здолавши з рахунком 1:0 команду ДЮСШ-5 (м.Харків). А хлопці 2009-2010 р.н. вдало стартували у першості Харківської області, обігравши своїх однолітків із Пересічного (9:0). 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.