Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
29 Травня, 2023 р., 13:16
Кожна і кожен може звертатися за захистом своїх прав і свобод до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, якщо їх порушили органи державної влади, органи місцевого самоврядування (міські, сільські, селищні ради) та їхні посадові й службові особи, а також юридичні та фізичні особи.
29 Травня, 2023 р., 11:44
Управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Харківській області повідомляє, що  Повідомлення за формою 20-ОПП є одним з ключових елементів  при визначенні реальної діяльності підприємства, а його відсутність - один із важливих факторів визначення ризиковості підприємства, що в свою чергу  призводить до блокування податкових накладних.
29 Травня, 2023 р., 09:35
Саме наша громада стала місцем зустрічі пошановувачів цього бойового мистецтва. Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ взяв участь в урочистій церемонії відкриття першості ДЮСШ «ХЗТД» та Богодухівської ДЮСШ. «Ми пишаємось нашою талановитою молоддю та завжди готові підтримувати такого роду заходи»,-зазначив Володимир Миколайович та побажав усім учасникам перемог.
29 Травня, 2023 р., 08:56
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго”  повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ). В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями 
28 Травня, 2023 р., 17:24
ФК «Богодухів»приймав на своєму полі гравців з команди «Нива» (Шарівка Валківської громади). У запеклій боротьбі перемогли наші земляки. Гра була сповнена гострими моментами, 1 тайм завершився з рахунком 1:0 на користь «Богодухова», але з початком 2 тайму шарівчани зрівняли рахунок. І на останніх хвилинах Богодухову вдалося відновити перевагу і забити переможний мʼяч у ворота суперників!
27 Травня, 2023 р., 17:14
Сьогодні вранці від Богодухівського відділу поліції на виконання такого особливо відповідального завдання вирушили наші земляки: працівники Богодухівський районний відділ поліції (начальник Юрій Жук) та добровольці добровольчого формування Богодухівської міської територіальної громади (керівник Євген Шпінда). Транспорт для перевезення був наданий міською радою. І саме такі спільні зусилля, а також вміння і організований план пошуку, наших богодухівців дали позитивний результат - маленька втікачка була знайдена, ціла, неушкоджена, але дуже змучена і перелякана.
26 Травня, 2023 р., 13:07
У ситуацію, коли власний дім стає небезпечним місцем, щороку потрапляють тисячі українців. Лише у 2022 році Нацполіція зафіксувала понад 250 тис. звернень щодо домашнього насильства. Вочевидь, це не повна статистика, адже чимало постраждалих замовчують свою проблему. Та важливо знати, що поруч є ті, хто можуть допомогти захиститися від кривдника.
25 Травня, 2023 р., 15:20
Під час першої зустрічі фахівці Кропивницького інституту державного та муніципального управління розкрили тему лідерства у публічному управлінні як основи ефективної комунікації, взаємодії та прийняття конструктивних рішень при виконанні старостами своїх посадових обов’язків.
25 Травня, 2023 р., 08:31
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ).
25 Травня, 2023 р., 08:24
Клієнти АТ «Харківгаз» отримують фейкові повідомлення від сервісів 104.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.