Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
23 Червня, 2023 р., 13:46
Однією з головних цілей діяльності Держпраці і ДПС є зниження рівня незадекларованої праці, збільшення кількості застрахованих осіб, сплата податків та ЄСВ.
23 Червня, 2023 р., 13:36
Секретар Богодухівської міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ з нагоди професійного свята нагородив грамотами працівників органів державної влади. «Державні службовці – це обличчя влади на місцях. Від вашого професіоналізму, старанності, розуміння та великого практичного досвіду залежить формування ефективної системи державного управління, забезпечення розвитку країни і найголовніше, збереження в суспільстві стабільності та спокою»,- підкреслив у своєму вітальному слові Рамаз Темурович та побажав нагородженим успіхів у професійній діяльності, миру, віри у себе і щасливе майбутнє України!
23 Червня, 2023 р., 08:47
Задля послаблення бойового духу України та підтримки наших партнерів керівництво росії використовує постійні погрози та залякування українців та світ у застосуванні ядерної зброї.
23 Червня, 2023 р., 08:21
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго”  повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ). В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями 
22 Червня, 2023 р., 09:56
Через «зайвих» осіб, які протягом тривалого часу зареєстровані в житловому будинку чи квартирі та які не погоджується добровільно знятися з реєстрації,  у власників житла виникають  труднощі щодо права на отримання житлової субсидії, оплату комунальних послуг та послуг з утримання будинку.
22 Червня, 2023 р., 08:38
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до статті 2 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненням (далі – Закон № 265) місце проведення розрахунків – місце, де здійснюються розрахунки з покупцем за продані товари (надані послуги) та зберігаються отримані за реалізовані товари (надані послуги) готівкові кошти, а також місце отримання покупцем попередньо оплачених товарів (послуг) із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо.
22 Червня, 2023 р., 08:15
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго”  повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ). В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями 
21 Червня, 2023 р., 10:51
Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, Представництво в Україні, в рамках проекту «Розвиток малих та середніх підприємств: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, запрошує український мікро- та малий бізнес взяти участь у грантовій програмі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.