Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
05 Червня, 2023 р., 16:52
 Змінено механізм і систему надання послуги з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.
05 Червня, 2023 р., 08:29
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго”повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ). В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями 
04 Червня, 2023 р., 08:04
Вже другий рік поспіль наші діти не мають спокійного сьогодення. Вони, на жаль, кожного дня відчувають на собі, що таке повітряна тривога, бомбосховище, біженці, війна... Рашисти завдають ракетних, авіаційних, артилерійських ударів по школах, житловому сектору, дитсадках і пологових будинках! «Визволителі» вирізняються тваринною жорстокістю, вчиняють злочини проти дітей, зокрема вербування і використання, викрадення, сексуальне насильство, вбивства і каліцтва…
02 Червня, 2023 р., 11:47
Володимир Миколайович привітав малечу з Днем захисту дітей та початком літніх канікул. Очільник громади висловив слова подяки та глибокої шани батькам, які віддали свої життя за Україну. Побажав юним гостям вирости такими ж відданими своїй Батьківщині людьми. А ще мирних канікул та щасливого дитинства, і нехай швидше настане той час, коли повітряними будуть кульки та поцілунки, а не тривоги.
02 Червня, 2023 р., 10:07
За час збройної агресії рф проти України всі категорії громадян нашої держави стають потенційно вразливими, а особливо страждають – діти. Під час війни та  через свій юний вік вони наражаються на велику кількість ризиків та опиняються в надскладних життєвих ситуаціях.
02 Червня, 2023 р., 08:31
Як система безоплатної правової допомоги може допомогти дітям — дізнайтеся з посадкової сторінки (лендингу), створеної в межах кампанії про безбарʼєрний доступ до правових послуг.
02 Червня, 2023 р., 08:15
Свято останнього дзвоника у нашій громаді, на жаль, другий рік поспіль має гіркий присмак. Війна продовжується, чимало наших дітей разом з родинами перебувають в інших містах, країнах. У багатьох родинах відчули страшне лихо втрат.
02 Червня, 2023 р., 08:05
Богодухівський район електричних мережАТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ). В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями 
01 Червня, 2023 р., 17:07
Незважаючи на воєнний стан було не тільки відремонтовано приміщення книгозбірні, придбано книжки, а й оновлено меблі. Особливо раділи цій події діти, адже тепер у них є затишне місце для спілкування не тільки з книжковими друзями, а й з друзями-односельцями.
01 Червня, 2023 р., 15:59
Дитячі точки “СПІЛЬНО”– це безпечний і затишний простір для дітей, де працюють професійні педагоги, аніматори та психологи, які проводять творчі заняття для дітей, грають із ними в розвиваючі ігри. У такий спосіб малеча отримує доступ до освітніх заходів та корисного дозвілля під час війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.