Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
24 Травня, 2023 р., 15:29
Експерти проєкту «Довідник безбар’єрності», ініційованого першою леді Оленою Зеленською, розробили довідкові матеріали на основі рекомендацій психологині Наталі Акульшиної, що допоможуть мінімізувати негативний вплив на психіку дітей.
24 Травня, 2023 р., 13:17
Сексуальне насильство під час війни: що дає статус потерпілої особи та як отримати безоплатну допомогу юристів
24 Травня, 2023 р., 11:07
Для формування та надсилання документів звітності в електронній формі платник може скористатися Електронним кабінетом (https://cabinet.tax.gov.ua/).
24 Травня, 2023 р., 10:42
Через війну, розпочатої 24 лютого 2022 року, велика кількість працівників критичної інфраструктури, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування отримали і отримують пошкодження, а дехто навіть і загинув. Кожен такий працівник має право на одноразову грошову допомогу.
24 Травня, 2023 р., 09:46
Під час зустрічі поспілкувались щодо майбутньої співпраці у сфері надання послуг з державної реєстрації актів цивільного стану. Обговорили питання надання таких послуг через Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету  Богодухівської міської ради. Володимир Миколайович привітав Інну Ігорівну з призначенням і підкреслив, що міська рада завжди готова до конструктивної взаємодії.
24 Травня, 2023 р., 07:00
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго”  повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ). В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями 
23 Травня, 2023 р., 16:11
Для забезпечення функціонування громади внесено зміни до бюджету та діючих програм. У зв’язку з розширенням повноважень міської ради та її виконавчого комітету прийнято низку кадрових рішень. Депутатами розглянуто 124 земельні питання.
23 Травня, 2023 р., 11:35
До пам’ятного знаку Козацький Хрест керівники громади та району, представники трудових колективів поклали квіти та згадали звитяжний шлях, який пройшов український народ до створення вільної і соборної України. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв всіх часів, які боролися і продовжують боротися за свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої держави.
23 Травня, 2023 р., 11:24
Фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Богодухівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області з метою забезпечення стабільної санітарно-епідемічної ситуації по COVID-19 у період з 27.04.2023 по 08.05.2023 року було проведено 55 моніторингових відвідувань закладів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, 3 моніторингового відвідування закладів громадського харчування та 6 моніторингових відвідувань інших закладів (аптеки, офісні приміщення тощо).
23 Травня, 2023 р., 11:04
Про болюче необхідно говорити і питання ментального здоров’я українців наразі потребує прицільної уваги суспільства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.