Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
23 Травня, 2023 р., 08:50
І хоча ця дата не є офіційним державним святом, кожного року вона набуває для нас все більшої величі і знаковості.
23 Травня, 2023 р., 08:46
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго”  повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ). В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями 
23 Травня, 2023 р., 08:15
Це професійне свято воїнів трьох стихій, які непохитно та героїчно боронять нашу державу.
22 Травня, 2023 р., 16:41
Згідно з роз’ясненням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, в умовах дії воєнного стану споживачі можуть отримати перерахунок вартості послуг розподілу (доставки) природного газу у наступних випадках:
22 Травня, 2023 р., 14:45
Проблеми, з якими звернулися місцеві жителі, стосувалися ремонту шкільного даху, організації дозвілля дітей, можливості користування шкільною спортивною залою, зведення ігрового та спортивного майданчиків . Озвучений факт відсутності конструктивної взаємодії з керівником навчального закладу з цього та інших питань. Турбує місцевих жителів і питання водопостачання, особливо у багатоквартирних будинках.
22 Травня, 2023 р., 08:50
Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада відкриває реєстрацію на безкоштовний мінікурс та акселераційну програму для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану». Старт мінікурсу 24.05.2023 року.
22 Травня, 2023 р., 08:27
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго”  повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ). В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями 
21 Травня, 2023 р., 10:30
Народ мій є, народ мій завжди буде,
19 Травня, 2023 р., 13:25
Відповідно до статті 1 Закону України "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб", внутрішньо переміщеною особою є громадянин України, іноземець або особа без громадянства, яка перебуває на території України на законних підставах та має право на постійне проживання в Україні, яку змусили залишити або покинути своє місце проживання у результаті або з метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту, тимчасової окупації, повсюдних проявів насильства, порушень прав людини та надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру.
19 Травня, 2023 р., 11:55
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що Законом України від 15 березня 2022 року  2120-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» внесені зміни до Кодексу, зокрема,   підрозд. 1 розд. XX «Перехідні положення» Кодексу доповнено новим п. 21.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.