Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
16 Травня, 2023 р., 11:16
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що пунктом 177.5 статті 177 та пунктом 296. 4 статті 296 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) передбачено, що фізичні особи – підприємці (далі – ФОП) подають до контролюючого органу податкову декларацію за місцем своєї податкової адреси.
16 Травня, 2023 р., 09:44
Мешканці Харківської області отримають дві квитанції за газ у одному документі.
16 Травня, 2023 р., 07:20
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ).
15 Травня, 2023 р., 16:57
«Довідник безбар’єрності» – гід із коректного спілкування, який зафіксував нові норми безбар’єрної мови.
15 Травня, 2023 р., 14:14
У Головному управлінні ДПС у Харківській області продовжують  проводити роз'яснювальну роботу з питань недопущення використання незадекларованої праці і виплати заробітних плат «у конвертах». Начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС області Володимир Ніконенко провів телефонну «гарячу лінію» на цю тему.
15 Травня, 2023 р., 14:13
Підбурити до вчинення злочину можна різними способами: одні розраховані на потенційну зацікавленість виконавця, а інші спрямовані на подолання супротиву жертви. Не завжди матеріальна вигода є достатньою мотивацією для перетину межі закону, тому зазвичай злочинці завдають болю, страждань, каліцтва, позбавляють волі тощо.
15 Травня, 2023 р., 08:51
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що пунктом 20 підрозділу I розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – Кодекс), установлено, що за результатом 2022 року при реалізації права на податкову знижку відповідно до положень ст. 166 Кодексу до податкової знижки платника ПДФО у звітному податковому році в повному обсязі включаються витрати на лікування гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, придбання лікарських засобів та/або виробів медичного призначення, необхідних для лікування гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
15 Травня, 2023 р., 08:49
Це свято має особливе значення для кожного українця, адже сім’я для нас – це життєва основа та надійна підтримка. Це те, заради чого варто прокидатися щодня.
15 Травня, 2023 р., 08:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго”  повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ).  
14 Травня, 2023 р., 08:48
Таке світле для кожної родини свято ми вкотре змушені відзначати під звуки тривожних сирен. Війна відкрила усьому світу героїзм українських мам. Вони народжують у підвалах. Закривають дітей собою під завалами будинків. Рятуючи дітей від обстрілів, кидають все і виїздять у нові безпечні місця. І навіть там, у повній безпеці, збираються на центральних площах по всьому світу, щоб привернути увагу до кровопролиття на рідній землі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.