Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
12 Травня, 2023 р., 13:36
Люди – найцінніший капітал вашого бізнесу. Працюючи відкрито, ви зможете проводити конкурси на вакансії. Офіційне працевлаштування, комфортні умови праці, соціальні гарантії, нормований робочий день, навчання та кар’єрний ріст – допоможуть вам залучити та втримати досвідчених фахівців.
12 Травня, 2023 р., 13:18
Двома мінімальними розмірами заробітної плати на місяць з арештованого рахунка відтепер, на період дії воєнного стану, зможуть користуватися фізичні особи – боржники.
12 Травня, 2023 р., 09:00
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго”  повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ).  В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями
11 Травня, 2023 р., 15:05
Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» та постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2021 № 99 «Про Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг»  всі юридичні та фізичні особи – підприємці, які надають соціальні послуги, повинні бути внесені в зазначений Реєстр.                                                                            
11 Травня, 2023 р., 14:28
Заступник Богодухівського міського голови Любов РОГИНСЬКА провела спільну нараду, на якій розглянуто проблемні питання міжвідомчої взаємодії у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі.
11 Травня, 2023 р., 10:53
У приватній частині Електронного кабінету платник податків може надати згоду на отримання інформації про податковий борг банківській установі.
11 Травня, 2023 р., 08:27
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік ).
10 Травня, 2023 р., 16:49
Робоча група розглянула питання про внесення змін до переліку населених пунктів громади, що підлягають перейменуванню.
10 Травня, 2023 р., 14:03
У яких випадках здійснюється перерахунок за розподіл газу через агресію російської федерації.
10 Травня, 2023 р., 13:20
«Довідник безбар’єрності» був створений за ініціативою першої леді Олени Зеленської у співпраці з громадськими організаціями, правозахисниками, психологами, батьками, які виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.