Богодухівська міська рада

Харківська область

Шановні освітяни, школярі і студенти, а також батьки наших учнів!

Дата: 01.09.2023 08:46
Кількість переглядів: 102

Фото без описуЯ щиро вітаю усіх зі святом 1 вересня – з Днем знань!

Новий навчальний рік, на жаль, ми знову розпочинаємо у воєнний час. Не буде традиційних урочистостей на шкільних подвір’ях, а перший дзвоник для дітей нашої громади пролунає у форматі онлайн. Але головне те, що буде навчання, буде українська школа та українська освіта. Дякуючи нашим мужнім захисникам, ми маємо таку можливість.

Не зважаючи на усі складнощі, які принесла війна, свято 1 вересня - хвилюючий та відповідальний день. Особливо для тих, хто сьогодні відвідає свій перший у житті урок, та тих, для кого перший дзвоник пролунає востаннє. Дорогі першокласники та майбутні випускники, нехай ця мить обов’язково стане незабутньою для вас!

Любі школярі та студенти! Нехай новий навчальний рік принесе радість перемоги, справжню дружбу, нові знання та чудові результати! Бажаю натхнення, впевненості та постійного прагнення бути кращими!

Шановні педагоги та батьки! Дякую вам за працю та ефективну взаємодію. Спільними зусиллями ви долаєте всі складнощі воєнного освітнього процесу та щодня доводите свою незламність та професіоналізм. Бажаю наснаги і стійкості перед викликами сьогодення.

У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє держави, наша гордість і віра у те, що все буде Україна! Наш обов’язок - виховати їх ще розумнішими, ще патріотичнішими, ще кращими!

З вірою у перемогу ми обов’язково це зробимо!

Зі святом, громадо! З Днем знань!

Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.