Богодухівська міська рада

Харківська область

Щотижнева оперативна нарада у міського голови

Дата: 04.10.2023 17:12
Кількість переглядів: 84

Фото без описуНа щотижневій оперативній нараді у міського голови розглядалися питання підготовки до опалювального сезону у комунальних установах громади. «Опалювальний сезон стартує за два тижні. Він не обіцяє бути легким, але ми маємо бути до нього готові», - наголосив міський голова. Володимир Миколайович доручив відповідальним особам проконтролювати забезпеченість закладів критичної інфраструктури генераторами, перевірити їхній робочий стан, достатність палива.

Віктор Стойчик доповів, що у співпраці з ДП «Дороги Харківщини» триває облаштування під’їздних доріг до населених пунктів, зокрема, здійснюється грейдерування і підсипання щебнево-піщаної суміші.

Роман Рябка повідомив про хід здійснення робіт щодо влаштування системи водовідведення у центральній частині міста. «Це критична необхідність для нашої громади, вода заважає руху транспорту і пішоходів, руйнує помешкання. Ми не маємо права потонути у брудові і нечистотах», - зазначив міський голова.

Роман Рябка також поінформував про роботи з облаштування місць поховання загиблих воїнів. «Сектор військових поховань на центральному кладовищі буде місцем військової мужності і нашої шани подвигу загиблих», - підкреслив Володимир Бєлий. А у центрі міста незабаром буде встановлена Алея Пам’яті і Слави про всіх загиблих, які знайшли вічний спокій у богодухівській землі. Про хід виконання робіт поінформував Володимир Тризна.

Оксана Сизоненко доповіла про готовність закладів освіти до опалювального сезону, ще два навчальних заклади готуються до переведення на альтернативні джерела опалення. У Центральній районній лікарні здійснюється капітальний ремонт укриття. Тривають роботи щодо відкриття відділення реабілітації та облаштування кабінету безбар’єрного доступу у відділенні гінекології.

Микола Шепель, начальник відділу з питань ЦЗ, обронної та мобілізаційної роботи повідомив про розгортання у громаді з 1 жовтня пунктів незламності. Всього їх налічується 13, і вони забезпечені всім необхідним обладнанням. За запитами військових, триває облаштування оборонних споруд.

За результатами наради сплановано роботу на найближчий тиждень, головою надані доручення заступникам і виконавцям.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.