Богодухівська міська рада

Харківська область

Сьогодні Богодухівська громада вшанувала пам'ять Героїв Небесної сотні, які поклали своє життя заради свободи, демократії та незалежності нашої держави

Дата: 20.02.2024 14:26
Кількість переглядів: 97

Фото без описуУ народному віче взяло участь керівництво громади, районної адміністрації та районної ради, представники трудових колективів, мешканці громади.

 

Патріотичною ходою учасники заходу пройшли до пам’ятного знаку Козацький Хрест і поклали квіти. Хвилиною мовчання віддали шану Героям Небесної Сотні та всім загиблим Захисникам, їх відвазі, силі духу і стійкості у боротьбі за гідне У народному віче взяло участь керівництво громади, районної адміністрації та районної ради, представники трудових колективів, мешканці громади. Патріотичною ходою учасники заходу пройшли до пам’ятного знаку Козацький Хрест і поклали квіти. Хвилиною мовчання віддали шану Героям Небесної Сотні та всім загиблим Захисникам, їх відвазі, силі духу і стійкості у боротьбі за гідне майбутнє кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.