Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
24 Грудня, 2021 р., 13:31
Не чекаючи 2022 року, у нашій громаді розпочався процес із розробки Стратегії розвитку Богодухівської громади. Стратегія розвитку громади - це концептуальний документ, що містить бачення її майбутнього та напрями розвитку.
24 Грудня, 2021 р., 09:40
Збираючи документи й зберігаючи їх для прийдешніх поколінь, архівні установи  виконують  важливу і відповідальну місію, бо без архівів немає історії. Працівники, які надають архівні довідки, копії та витяги з документів, без сумніву, потрібні для забезпечення соціального захисту, збереження прав та законних інтересів людей. А ще, без перебільшення, архівні працівники - вартові історії та родоводу, здобутків сім'ї, установ, міста, що складаються в історію України.
23 Грудня, 2021 р., 17:06
Розглянуті всі питання порядку денного, прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.
23 Грудня, 2021 р., 13:50
Переважно, цими дорослими є батьки, але у випадках, коли вони не виконують своїх обов’язків, відповідальність лягає на плечі відповідних структур.  Служба у справах дітей спільно з КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради» відвідали родину, яка має бажання взяти на тимчасове перебування дитину, що осиротіла. Під час візиту фахівцями роз’яснено механізм даної процедури та надані практичні рекомендації щодо влаштування дитини.
22 Грудня, 2021 р., 18:00
Розглянуто 20 питань порядку денного. Підтримані усі проєкти запропонованих рішень, серед яких – бюджет Богодухівської територіальної громади на 2022 рік.  Перед тим, як перейти до блоку земельних питань, Богодухівський міський голова звернувся до депутатів: «Сьогодні ми повинні прийняти рішення по всім земельним питанням, які вже декілька сесій поспіль блокувалися. Всі вони ретельно вивчені на депутатських комісіях, тому немає законних підстав не виносити їх на голосування. Люди повинні отримати рішення відповідно до своїх звернень!».  Цього разу весь блок земельних питань був розглянутий. З усіма прийнятими на сесії рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному веб-сайті після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.  
22 Грудня, 2021 р., 09:45
23 грудня 2021 року о 14.00 у приміщенні Богодухівської міської ради (м. Богодухів, пл.. Соборності,2,) відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради.
22 Грудня, 2021 р., 08:39
Символічно, що свято збігається з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. І сьогодні ми щиро дякуємо працівникам енергетичної галузі за внесок у розвиток економіки та підтримання повсякденного життя. Від організованої, чіткої роботи, професійності та вимогливості  кожного працівника, залежить надійне забезпечення електроенергією всіх споживачів, а відтак, повноцінне життя кожної людини, розвиток економіки та майбутнє нашої держави. Шановні працівники і ветерани енергетичної галузі! У день вашого професійного свята зичимо вам міцного здоров’я, успіхів та терпіння у нелегкій праці. Ваш високий професіоналізм, щоденна самовіддана праця, багаторічний досвід та особиста відповідальність завжди будуть надійним підгрунтям для розвитку  громади.  Нехай вас завжди зустрічає родинний вогник – вічне джерело наснаги і любові, хай мир і злагода панують у ваших домівках, а результати вашої роботи стануть міцним фундаментом для нових здобутків впродовж наступних років.
21 Грудня, 2021 р., 21:04
22 грудня 2021 року о 14.00 год в приміщенні сесійної зали Богодухівської районної ради (пл. Сіято-Духівська, 2)  відбудеться засідання ХХІІІ позачергової сесії Богодухівської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.