Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
10 Січня, 2022 р., 13:53
Шановні мешканці села Семенів Яр, КП «Богодухіввода» повідомляє, що 11 січня у зв’язку з плановою заміною глибинного насосу та хлоруванням свердловини буде призупинено водопостачання у с. Семенів Яр. Звертаємо вашу увагу на необхідність зробити відповідний запас води. Приносимо вибачення  за тимчасові незручності. Дякуємо за розуміння. З повагою, адміністрація КП «Богодухіввода».   
07 Січня, 2022 р., 00:01
Сьогодні особлива духовна радість обіймає кожного з нас, бо цей день – незвичайний. Ми прославляємо одну з найвеличніших подій - День народження Ісуса Христа. Здавна у цей день заведено вітати рідних та близьких зі святом, яке об'єднує, зміцнює сімейні стосунки й нагадує про щасливі миті дитинства. Сяйво цього великого свята наповнює душі щирою вірою, благодаттю, спокоєм і гармонією.  Шановна громадо, вітаємо усіх з Різдвом Христовим! Нехай сьогодні за святковим столом збереться разом уся ваша родина, адже немає нічого важливішого за тепло, яким можна поділитися з близькими.   Бажаємо, щоб промені Віфлеємської зірки принесли мир і достаток у кожну домівку, а спільні сподівання позначилися світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Богодухівської громади, на добробут і розквіт нашої духовності.  Христос народився! Славімо його!
06 Січня, 2022 р., 13:35
У святкові різдвяні дні є хороша традиція - йти з колядками в оселі і офіси та нести радісну звістку про народження Ісуса Христа. З новорічно-різдвяними віншуваннями до Богодухівської міської ради сьогодні завітали вокальний гурт «Голосисті», члени Молодіжної ради, вихованці Центру дитячо-юнацької творчості та Улянівського сільського клубу-філії комунального закладу «Міський будинок культури». Вони привітали керівників громади та працівників виконавчого комітету міської ради з Різдвом Христовим. «Дякуємо, що ви у такий спосіб зберігаєте та примножуєте наші українські традиції, покращуєте нам настрій та надихаєте до роботи»,- звернувся до колядників Володимир Миколайович. Усі гості отримали від міського голови подарунки.
06 Січня, 2022 р., 10:57
Трьома конкурсантками були успішно пройдені тестові завдання. Професійні і особистісні риси продемонстрували учасниці при розгляді ситуаційних питань. Також на розсуд конкурсної комісії були представлені презентації перспективного плану розвитку закладу освіти, які викликали жваві обговорення.
05 Січня, 2022 р., 16:29
 Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району в 2021 році
05 Січня, 2022 р., 15:10
В Україні змінили схеми використання різних вакцин для основного курсу щеплень від COVID-19, згідно з якими вакцину CoronaVac від Sinovac Biotech тепер можна поєднувати з векторними (AstraZeneca) та мРНК-вакцинами (Moderna або Comirnaty від Pfizer-BioNTech). Крім того, після Moderna або Pfizer тепер можна застосовувати вакцину AstraZeneca. Такі рекомендації Національної технічної групи експертів з імунопрофілактики (НТГЕІ) від 23.12.2021 були ухвалені наказом Міністерства охорони здоров’я України № 2976 від 31 грудня 2021 року.
05 Січня, 2022 р., 14:28
Головне управління ДПС у Харківській області звертає увагу платників податків – фізичних осіб, що з 1 січня 2022 року вводиться в дію нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – декларація), яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 17 грудня 2020 року № 783 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859», зареєстрованого в Мінюсті 28 грудня 2020 року за № 1295/35578 (далі – Наказ № 783).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.