Богодухівська міська рада

Харківська область

«Дбати про довкілля заради миру»

Дата: 25.04.2024 16:32
Кількість переглядів: 30

Фото без описуЦю тему обговорили на конференції, яка сьогодні відбулася у громаді за грантом «Громада-влада: діалог, довіра, дія» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Учнівська молодь, що стала головним учасником заходу, здивувала своїм розумінням проблеми. Ознайомившись з екологічними заходами, які вже реалізовані підприємствами Богодухівської громади, представники навчальних закладів поділилися з широким загалом своїми ідеями та можливими шляхами для збереження ресурсного та екологічного стану наших населених пунктів.

Цікаве творче бачення жахливих наслідків війни на екологію у своїх виступах зобразили зразкова театральна студія «Ніка» та зразковий хореографічний ансамбль «Сюрприз» Міського будинку культури.

Не менш вражаючою стала тематична виставка малюнків «Довкілля без сміття» учнів відділення образотворчого мистецтва Богодухівської школи мистецтв імені В.Т. Борисова.

Вихованці зразкового гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Клуб завзятих рукодільників «Дивоцвіт» своїми роботами продемонстрували, як надати сміттю друге життя.

Підбиваючи підсумки конференції, заступник Богодухівського міського голови Володимир ТРИЗНА подякував усім за активну позицію та чітке усвідомлення катастрофічного впливу війни на стан екології України.

Приємно, що у нашій громаді така талановита та прогресивна молодь. Спільним зусиллями ми зможемо зберегти наш рідний край!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.