Богодухівська міська рада

Харківська область

Турбота про тих, хто не в змозі про себе подбати сам, є важливою складовою забезпечення життєдіяльності громади, особливо у період воєнного стану.

Дата: 01.02.2024 16:48
Кількість переглядів: 95

Фото без описуТурбота про тих, хто не в змозі про себе подбати сам, є важливою складовою забезпечення життєдіяльності громади, особливо у період воєнного стану.

Підтримкою незахищених і уразливих мешканців у нашій громаді займається КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради». Непростій, але надзвичайно важливій роботі колективу цього закладу буде присвячено ряд наших публікацій.

Сьогодні розповімо про відділення соціальної допомоги вдома. Його працівники фактично є найближчими людьми для своїх клієнтів, адже саме вони піклуються про них, представляють їхні інтереси та підтримують зв’язок із зовнішнім світом.

Протягом 2023 року соціальною послугою догляду вдома охоплено 637 наших мешканців. Переважно, це особи похилого віку, особи з інвалідністю або тяжкими формами захворювання. Більшість мешканців нашої громади, які потребують стороннього догляду, отримують цю послугу безкоштовно (471 особа), 132 особи - із встановленням диференційованої оплати та платно – 34 особи. Згідно із законодавчими вимогами вартість послуги залежить від рівня доходу клієнта. При розрахунках органи соціального захисту населення максимально захищають інтереси заявників та, за можливості, звільняють від сплати за отримані послуги. У 2023 році виконавчим комітетом Богодухівської міської ради було прийнято 60 рішень щодо звільнення від плати за отримані послуги.

Дякуємо соціальним працівникам, які працюють душею і підтримують найбільш нужденних.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням, у самому закладі, який знаходиться за адресою: м. Богодухів, пл. Героїв Чорнобиля, буд. 2,  або за телефоном (05758 3 30 32 ).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.