Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
19 Березня, 2021 р., 11:51
Шановні мешканці Богодухівської громади!
18 Березня, 2021 р., 15:37
18 березня 2021 року на засіданні міської комісії з ТЕБ та НС прийняте рішення щодо перенесення канікул для учнів закладів загальної середньої освіти.
18 Березня, 2021 р., 13:27
    18 березня під головуванням  міського голови Володимира БЄЛОГО відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівської міської ради, на якій у порядку денному розглянуті наступні питання:
17 Березня, 2021 р., 17:02
 Заступник міського голови Роман Рябка взяв участь у робочій нараді департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОДА за участі директора департаменту Сергія Магдисюка, депутата обласної ради Тетяни Столяренко, представників проектних організацій. На нараді обговорили план  реалізації об‘єкта Будівництво очисних споруд в с. Семенів Яр Богодухівського району. Даний об‘єкт внесений до Плану проектів регіонального розвитку і буде реалізовуватися із залученням інвестиційних програм.
17 Березня, 2021 р., 16:58
 17 березня перший заступник міського голови Віктор СТОЙЧИК, заступник міського голови Любов РОГИНСЬКА, керуюча справами виконавчого комітету Богодухівської міської ради Алла ЩЕРБАК провели нараду з діловодами Загального відділу Богодухівської міської ради. Діловодам роз’яснені питання підготовки довідок, ведення господарського обліку, деякі питання соціального захисту, а також визначений час прийому діловодів у Відділі «ЦНАП». На сьогодні є певні невідповідності у законодавстві щодо утворення старостинських округів. З внесенням змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост у громаді буде розроблене Положення про старостинські округи, затверджені самі старостинські округи і прийняті старости.
17 Березня, 2021 р., 09:36
 В Україні триває земельна реформа, яка внесла зміни до земельного законодавства та механізму стосунків між власниками земельних ділянок- орендодавцями та орендарями.
16 Березня, 2021 р., 16:32
 Депутатський корпус Харківської обласної ради погодив виділення коштів на ремонт низки об’єктів Богодухівської громади, які передбачені Програмою економічного і соціального розвитку Харківської області на 2021 рік.
16 Березня, 2021 р., 13:50
 15 березня міський голова Володимир Бєлий провів особистий прийом. Питання, з якими звернулися жителі громади, стосувалися оформлення документів на землю, надання матеріальної допомоги. Розглянута можливість відкриття в Богодухові секції сучасного українського бойового мистецтва - хортингу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.