Богодухівська міська рада

Харківська область

Серпневий педагогічний форум зібрав освітян нашої громади для обговорення умов якісної освіти під час дії воєнного стану

Дата: 30.08.2023 15:43
Кількість переглядів: 104

Фото без описуБогодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ та його заступник Оксана СИЗОНЕНКО привітали присутніх з початком нового навчального року. Володимир Миколайович подякував педагогам за патріотизм, вірність професії та Україні. «Нехай цей рік буде останнім, коли ми розпочинаємо його у воєнних умовах»,-побажав міський голова та вручив закладам освіти ноутбуки. Оксана Володимирівна у своїй промові зауважила, що у галузі освіти попереду ще багато викликів, які ми обов’язково витримаємо та завжди будемо рухатися вперед заради майбутнього наших дітей. Начальник Управління освіти, молоді та спорту Ольга РУБАНИК проаналізувала результати року, що минув, та окреслила нововведення 2023-2024 навчального року. Ольга Володимирівна побажала своїм колегам, справжнім героям освітнього фронту, витримки, прагнення постійного саморозвитку та віри, що вже зовсім скоро наші учні повернуться за шкільні парти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.