Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
06 Жовтня, 2021 р., 13:57
Для більш ефективної роботи комунальних установ депутатами затверджені акти прийому-передачі техніки та позастатутного державного майна, внесені зміни до ряду місцевих програм, а також до бюджету громади.     Начальник фінансового управління Олександр КОВАЛЬОВ проінформував депутатів про перевиконання на 1,5 % бюджету громади за 9 місяців, однак це не дає можливості уточнення бюджету. Міський голова Володимир БЄЛИЙ зауважив, що сьогоднішні зміни до бюджету стосуються розподілу зекономлених коштів розпорядниками бюджету, які сьогодні спрямовуються на нагальні проблеми громади, зокрема, оплату обслуговування газового обладнання закладів освіти.
06 Жовтня, 2021 р., 10:02
Нещодавно учні КЗ «Крисинський ліцей» та КЗ «Петропавлівська гімназія» мали нагоду поспілкуватися з представниками служби у справах дітей Богодухівської міської ради, КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради», Богодухівського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області  щодо профілактики правопорушень і безпеки дорожньо-транспортного травматизму.
05 Жовтня, 2021 р., 16:49
З метою привернення уваги жителів Богодухівської громади до актуальних для українського суспільства проблем насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми Відділом соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради спільно з відділенням соціальної роботи та соціального супроводу сімей/осіб КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради» проведено нараду з підготовки у територіальній громаді акції «16 днів проти насильства». Мета цієї акції – привернути увагу громадськості до проблеми насильства в сім’ї щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, рівних прав чоловіків та жінок, а також збільшити розуміння та обізнаність про проблему насильства та шляхи її вирішення, сприяти утвердженню ненасильницької ідеології а українському суспільстві.
04 Жовтня, 2021 р., 16:31
 Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району в 2021 році
04 Жовтня, 2021 р., 16:15
5 жовтня 2021 року о 14.00 у приміщенні Залу урочистих подій Міського будинку культури (м.Богодухів, пл.Соборності, буд.1.) відбудеться засідання XVIII позачергової сесії Богодухівської міської ради VIII скликання.
04 Жовтня, 2021 р., 15:23
Богодухівський район електричних мереж АТ “Харківобленерго” повідомляє, що в зв’язку з виконанням планових робіт по ремонту повітряних ліній та трансформаторних підстанцій будуть знеструмлені наступні населені пункти та вулиці: з 9-00 до 17-00 години.
04 Жовтня, 2021 р., 14:30
Ним стала команда «Авангард» із Високопілля, яка у фінальному матчі перемогла ФК «Фаворит» із рахунком 3:1. Не зважаючи на те, що обидві команди представляли населені пункти інших громад, трибуни стадіону «Колос» були вщент заповнені. Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ подякував командам за видовищну гру та вручив призерам Чемпіонату кубки, дипломи та медалі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.