Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
09 Лютого, 2022 р., 10:56
Насильство в сім’ї є величезною проблемою державного значення. Про її масштабність і гостроту свідчать результати соціологічних досліджень, міжвідомча статистика та дані громадських організацій тощо. 
09 Лютого, 2022 р., 10:46
З 10 до 5 днів: в Україні скоротилась тривалість амбулаторного та стаціонарного лікування пацієнтів із COVID-19.
08 Лютого, 2022 р., 16:00
За повідомленням АТ «Харківобленерго», у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 09.02.2022.
08 Лютого, 2022 р., 13:53
Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради здійснює організацію відпочинку учасників АТО/ООС та членів їх сімей відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету на організацію відпочинку у санаторно-курортних закладах Харківської області осіб, які безпосередньо брали участь в антитерористичній операції чи здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, із відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях у районах її проведення, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих учасників бойових дій, затвердженого рішенням Харківської обласної ради від 04.03.2021  № 43-VIII.
08 Лютого, 2022 р., 10:01
Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Експлуататори отримують прибуток через контроль та експлуатацію інших людей. Ця проблема може торкнутися кожного, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу! Щорічно близько 600 – 800 тисяч осіб у світі продають за кордон з метою експлуатації. Експлуатація може відбуватись як всередині країни так і поза її межами, а вербувальниками найчастіше є знайомі люди – ті, яким довіряють.
07 Лютого, 2022 р., 16:00
За повідомленням АТ «Харківобленерго», у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 08.02.2022.
07 Лютого, 2022 р., 15:03
Міністерство цифрової трансформації України запустило «Гід з державних послуг» – єдиний інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Гід з державних послуг вирішує таку проблему — громадянам більше не потрібно витрачати купу часу та енергії на пошук. Все доступно, легко та зберігається на одному порталі. Гід з Державних послуг є офіційним джерелом про державні послуги в Україні.
07 Лютого, 2022 р., 11:47
Цими вихідними свої сили перевіряли футболісти та волейболісти. У суботу відбулися ігри третього туру Відкритого Чемпіонату Богодухівської громади з волейболу. Команда з Коломака вдома перемогла суперників із Краснокутська із рахунком 3-1 (19:25,25:16,25:20,25:18).  Золочів на виїзді був сильнішим за команду Валківської громади – 3-0 (25:20,25:16,25:16).
07 Лютого, 2022 р., 11:01
Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради здійснює організацію санаторно-курортного оздоровлення, за рахунок коштів обласного бюджету громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до  І категорії, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до 2 категорії, та дітей, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи (крім дітей з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з Чорнобильською  катастрофою).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.