Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
26 Січня, 2022 р., 14:10
Комунальна дорожна машина на базі МАЗ взимку виконуватиме роботи з розчищення від снігу, посипання доріг протиожеледицевими сумішами, влітку - здійснювати полив проїжджої частини. Також всесезонно виконуватиме функції самоскида для перевезення вантажів. Для всіх цих робіт передбачене швидкозмінне навісне обладнання.
26 Січня, 2022 р., 11:09
У ході її проведення – з 1 січня по 30 квітня – громадяни зобов’язані виконати свій конституційний обов’язок – задекларувати доходи, які не були оподатковані у минулому році та сплатити з них податкові зобов’язання.
26 Січня, 2022 р., 09:00
За повідомленням АТ «Харківобленерго», у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 27.01.2022 .
25 Січня, 2022 р., 16:29
26 січня 2022 року о 14.00 годині у приміщенні сесійної зали Богодухівської районної ради (м. Богодухів, пл. Свято-Духівська,2) відбудеться засідання ХХV позачергової сесії  Богодухівської міської ради VIII скликання.
25 Січня, 2022 р., 14:00
Порядок проведення розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг встановлено ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 265), де зокрема, пунктом 2 визначено обов’язок суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу надавати особі, яка отримує або повертає товар, отримує послугу або відмовляється від неї, включаючи ті, замовлення або оплата яких здійснюється з використанням мережі Інтернет, при отриманні товарів (послуг) в обов’язковому порядку розрахунковий документ встановленої форми та змісту на повну суму проведеної операції, створений в паперовій та/або електронній формі (у тому числі, але не виключно, з відтворюванням на дисплеї РРО чи дисплеї пристрою, на якому встановлений ПРРО QR-коду) (п. 2 ст. 3 Закону № 265).
25 Січня, 2022 р., 11:30
 COVID-19 помолодшав, зростає кількість захворювань серед дітей. Ще одна особливість штаму «Омікрон» — схожість симптомів із грипом і ГРВІ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.